Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Tue Jul 22, 2014 6:49 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Gyroscope bug
PostPosted: Wed Dec 11, 2013 3:06 pm 
Offline
Member

Joined: Fri Jun 28, 2013 1:17 pm
Posts: 20
I have enabled the gyroscope plug in, and it is enabled in the toolbar, however in the final tour the icon for the Gyroscope is not there.

Can I only see the gyroscope icon on the toolbar on an Ipad/Iphone?

Or can I see the gyroscope icon on a pc as well, but it just doesn’t have any function?

Regards


Attachments:
no gyroscope.JPG
no gyroscope.JPG [ 14.97 KiB | Viewed 190 times ]
gyroscope.JPG
gyroscope.JPG [ 41.08 KiB | Viewed 190 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Gyroscope bug
PostPosted: Wed Dec 11, 2013 5:59 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13562
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Sean King wrote:
I have enabled the gyroscope plug in, and it is enabled in the toolbar, however in the final tour the icon for the Gyroscope is not there.

Can I only see the gyroscope icon on the toolbar on an Ipad/Iphone?

Or can I see the gyroscope icon on a pc as well, but it just doesn’t have any function?

Regards


You will only see the gyroscope icon on platforms that support the gyroscope function.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Gyroscope bug
PostPosted: Thu Dec 12, 2013 1:26 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Posts: 1933
Location: France
Also the gyroscope plugin (into user input) must be added to the tour.

What is your device ?

_________________
Benjamin
http://www.kolor.com


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Gyroscope bug
PostPosted: Wed Dec 18, 2013 1:22 pm 
Offline
Member

Joined: Fri Jun 28, 2013 1:17 pm
Posts: 20
My device is a PC, which is where the pictures are from.

And my client’s device is an iPad 4 and he can still not see the Gyroscope icon.

And I have added the gyroscope plugin to the tour (see the photos above)

Regards


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Gyroscope bug
PostPosted: Wed Dec 18, 2013 4:54 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Posts: 1933
Location: France
Works for me on iPad3 with gyroscope activated on startup or not.

Is it possible to have an url to test ?

_________________
Benjamin
http://www.kolor.com


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: klausesser, Lenry and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group