Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Tue Oct 21, 2014 8:13 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Dec 06, 2013 3:02 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Aug 25, 2011 1:13 pm
Posts: 82
Location: Netherlands, Haarlem
PTP2 B5 (fresh install) / win7/64.

In previous mail i posted this bug;
The default point style / hotspot shows sometimes no target panorama, only empty window.
(under action parameter. goto a panorama or group)

I think have found the reason for this.
This behaviour only with 1 hotspot in the panorama or when clicked on the 1st placed hotspot in a panorama when there are more than 1.
When a second hotspot is placed both work good. But the 1st hotspot never shows a target panorama when it is clicked as the first one.

With 2 hotspot in a panorama always the second placed hotspot must be clicked first (it shows target panorama) and the 1st placed hotspots works also after that (shows target pano)

So directly clicking on the first placed hotspot gives a empty target window.
I tested it with a mini tour and this behaviour can be repaeted.

Can other testers repeat this behaviour?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 09, 2013 10:17 am 
Online
Administrator
User avatar

Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Posts: 2502
Location: France
I've added your observations into a UI report for verification and corrections. Thanks

_________________
Benjamin
http://www.kolor.com


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group