Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Wed Oct 01, 2014 3:15 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Thu Dec 05, 2013 10:07 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Aug 25, 2011 1:13 pm
Posts: 82
Location: Netherlands, Haarlem
Hi,
PTP2 B5
win7/64

Sometimes, when working in the editor random panorama's loose there hotspot destination. 2 possibilities.
1) The panorama name is lost, panotour displays in that case the first panorama name of the tour but i don't see a panorama in the hotspot editor. When i build the tour, it indeed goes to the first panorama.
2) The panorama name is still the right one but PTP does not display the panorama in the hotspot editor. When i build the tour the hotspots stil works.

Attached a screenshot, part of the screen, what i see when i click on the hotspot that was working 2 minutes ago. In such a case when i choose the right panorama, nothing happens. I must first choose another one and than the one i want. That works.

It is a not so nice bug because it costs a lot of work and i have no idea why the hotsports loose destination. Can i check something to understand why this happens.

- The hotspot is a image i made myself, not from library.
- when set the right destination, and build, the tour works fine.

some hotspots seem troubled and remain difficult. Othe hotspots have no problem at all.
Harry


Attachments:
hotspots.png
hotspots.png [ 407.01 KiB | Viewed 154 times ]
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group