Problem with floorplan plugin  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
no avatar
Maciek
New member
 
Posts: 8
Joined: Wed Dec 04, 2013 2:57 pm

Problem with floorplan plugin

by Maciek » Wed Dec 04, 2013 3:16 pm

Hello,

In beta 5 I have a problem with displaying menu label for multi-level floor plan ( if no title )
when display the floor plan title is unchecked.
It was working well in the previous beta version.
When can I find links for previous beta 4 and 3?



Image

Image

I also have problem with capital letters in multifloor plan title...

Image
Image

regards and sorry for my english :)
Maciek

User avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 3051
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France

Re: Problem with floorplan plugin

by benji33 » Thu Dec 05, 2013 10:52 am

Yes it's a bug.
Next release will correct this problem.
Workaround : You can check the display Title option and go back to the selected text only on next release of the software.


Return to Panotour bugs & discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest