Thumbnail strip stops working on adding 175th pano  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
no avatar
lybarrondo
New member
 
Posts: 1
Joined: Mon Dec 02, 2013 8:02 pm

Thumbnail strip stops working on adding 175th pano

by lybarrondo » Mon Dec 02, 2013 8:13 pm

I am working on a large tour using the thumbnail coding, but the strip stops working when I added the 175th pano. It works fine with 174, but add the next and only the scroll strip appears. The tour is very rough as I'm just starting to build the interface, but here are the links showing the issue:

Thumbnail strip working with 174 panos:
http://visualconstruction.com/SI/NMNH/tour-174.html

Add one more panorama and it doesn't:
http://visualconstruction.com/SI/NMNH/tour-175.html

I've searched for a set limit in the coding, but I don't see it. Any ideas on how to fix this, or is it a hard limit? I really like the look and function of the PTP thumbnail strip and would like to leverage it in this interface. There are 200 total panoramas in the tour, so a fix to accommodate that # is all I need.

Thanks.

Loren

User avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 3051
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France

Re: Thumbnail strip stops working on adding 175th pano

by benji33 » Tue Dec 03, 2013 9:09 am

Yes an issue has been detected with beta5 and earlier version with one of our customer with à tour of 316 panoramas.
Next release will contain a patch.
If needed for work you can send me your index_skin.xml generated and I'll try to send you a patch.


Return to Panotour bugs & discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest