Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Fri Aug 29, 2014 4:30 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 20 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Nov 29, 2013 5:22 pm 
Offline
New member

Joined: Sat Nov 16, 2013 3:30 pm
Posts: 9
Hello

I need help for this bug. The description panel doesn't refresh: when I change to see another photo, the description stay the same even waiting a long time...

Only way to work : close project, open it again, modify one description and closing and opening again and again (be waiting 20 minutes)

thanks for help


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 29, 2013 5:48 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13833
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
photoericlopez wrote:
Hello

I need help for this bug. The description panel doesn't refresh: when I change to see another photo, the description stay the same even waiting a long time...

Only way to work : close project, open it again, modify one description and closing and opening again and again (be waiting 20 minutes)

thanks for help


Welcome to the forum...

I cannot reproduce this behaviour with PTP 2.0 beta 5 64-bit on Windows 8.1 pro.

What version are you using, and on which OS?


Attachments:
1-ptp2b5-pano-description.jpg
1-ptp2b5-pano-description.jpg [ 233.84 KiB | Viewed 432 times ]
2-ptp2b5-pano-description.jpg
2-ptp2b5-pano-description.jpg [ 279.5 KiB | Viewed 432 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 29, 2013 6:05 pm 
Offline
New member

Joined: Sat Nov 16, 2013 3:30 pm
Posts: 9
I use Panotour pro 2.0 Beta 4 with windows 7 64bits


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 29, 2013 6:23 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13833
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
photoericlopez wrote:
I use Panotour pro 2.0 Beta 4 with windows 7 64bits


Try upgrading to beta 5:
http://www.kolor.com/download-autopano- ... tware.html


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 30, 2013 12:07 am 
Offline
New member

Joined: Sat Nov 16, 2013 3:30 pm
Posts: 9
ok I'm now with the Beta 5 but my project file can't be loaded (crash and close) whitout any click during the loading... =|


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 30, 2013 10:36 am 
Offline
Member

Joined: Fri May 24, 2013 1:16 pm
Posts: 29
Location: Schoonhoven Holland
Same sort of problem over here.

When you placed HTML based information in the panorama-description, randomly the text show up or not.

Note:
it seems like this only happens when you paste HTML-based text in the descriptionbox. For example, a lorem ipsum generated text with tags in it (http://loripsum.net/).


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 30, 2013 10:43 am 
Offline
New member

Joined: Sat Nov 16, 2013 3:30 pm
Posts: 9
In my case I've only put a fiew words in description, no html link...
It's when i change the selected photo, the program seems buzy and description stay like the one of the previous photo...

And Beta 5 doesn't work with this projet !!!!! but the program works opening a new project or opening a 1.8 version project !!!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 30, 2013 10:51 am 
Offline
Member

Joined: Fri May 24, 2013 1:16 pm
Posts: 29
Location: Schoonhoven Holland
Seem like there are more problems with the description-plugin.
Hope Kolor dive in to this to solve the problems.

HA


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 30, 2013 11:09 am 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13833
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
photoericlopez wrote:
In my case I've only put a fiew words in description, no html link...
It's when i change the selected photo, the program seems buzy and description stay like the one of the previous photo...

And Beta 5 doesn't work with this projet !!!!! but the program works opening a new project or opening a 1.8 version project !!!


Perhaps your beta 4 project has become corrupted?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 30, 2013 11:10 am 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13833
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
HarryA360 wrote:
Same sort of problem over here.

When you placed HTML based information in the panorama-description, randomly the text show up or not.

Note:
it seems like this only happens when you paste HTML-based text in the descriptionbox. For example, a lorem ipsum generated text with tags in it (http://loripsum.net/).


What do you mean by 'HTML-based text'?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 30, 2013 12:14 pm 
Offline
Member

Joined: Fri May 24, 2013 1:16 pm
Posts: 29
Location: Schoonhoven Holland
mediavets wrote:

What do you mean by 'HTML-based text'?


The easiest way to make myself clear:
Go to http://loripsum.net/, select some tag’s (screen left site) and generate.
Image
Copy generated text an paste it in to a panoramic description.
Save, close and reopen project.
Now build an view the tour.

The panorama description text randomly shows up or not.

Second strange behavior :
The description box remains empty, but the text is displayed in the browser.
Image
Ummmm have to look further to bypass this error.

HA


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 30, 2013 12:31 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13833
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
HarryA360 wrote:
Hmmmm have to look further to bypass this error.

HA

Did you expect the Description field to accept and display correctly this sort of copy-n-pasted 'HTML-based text ' content?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 30, 2013 12:40 pm 
Offline
Member

Joined: Fri May 24, 2013 1:16 pm
Posts: 29
Location: Schoonhoven Holland
Yes.... and it does, unfortunately not all the time. :cool:
For now only one solution, go back to plain text ;)

I've deleted al text in the description boxes, and now build up the descriptions again.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 30, 2013 2:38 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Posts: 4740
Location: Australia
The Description box does not support html edited formatting.. Its only a limited plain text option...
It will support an email or web url.. Thats about it...

Destiny..


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 30, 2013 8:51 pm 
Offline
New member

Joined: Sat Nov 16, 2013 3:30 pm
Posts: 9
mediavets wrote:
photoericlopez wrote:
In my case I've only put a fiew words in description, no html link...
It's when i change the selected photo, the program seems buzy and description stay like the one of the previous photo...

And Beta 5 doesn't work with this projet !!!!! but the program works opening a new project or opening a 1.8 version project !!!


Perhaps your beta 4 project has become corrupted?


Nooo!! i'm afraid you're all right... because my file doesn't open with the beta 4 version anymore !

Any idea to repair a project file because my backup file is too old !


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 02, 2013 9:11 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Posts: 2148
Location: France
Try to find text into the .kpt and remove it (blank text) to try again.
Look after description="YOUR_TEXT" into <pano ...> HERE </pano> tags.

Do you use ' (simple quote) into the text ?

_________________
Benjamin
http://www.kolor.com


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Dec 04, 2013 9:46 pm 
Offline
New member

Joined: Sat Nov 16, 2013 3:30 pm
Posts: 9
benji33 wrote:
Do you use ' (simple quote) into the text ?


Yes. Can I ?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Dec 04, 2013 10:01 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13833
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
photoericlopez wrote:
benji33 wrote:
Do you use ' (simple quote) into the text ?


Yes. Can I ?


I believe it causes problems in Beta 5.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 05, 2013 10:13 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Posts: 2148
Location: France
Yes it seems that simple quote broke description, you can try to make texts without quote and update desc when next release will be done.

_________________
Benjamin
http://www.kolor.com


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Dec 07, 2013 9:19 pm 
Offline
New member

Joined: Sat Nov 16, 2013 3:30 pm
Posts: 9
Ok thanks for help.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 20 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group