Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Mon Jul 28, 2014 5:31 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Nov 21, 2013 6:23 pm 
Offline
Member

Joined: Tue Jun 18, 2013 3:37 pm
Posts: 43
there is a problem with the display of buttons and menus along with splash screen when watching wait for a full load pan and clicks on the splash screen then it just does not display menus and buttons, but if you have time before the fully loaded before the progress bar reaches 100%, click on splash screen then load the virtual tour with the menus and buttons.

the following example:
http://spacer.gizycko.pl/

and the second thing is it possible to speed up loading virtual tour in the beginning, or display a progress bar will appear before the splash screen? Since you ask the time the page is loaded and displayed powietalnego screen is quite big.

is also a problem with too long loading map for the first time also visible in this virtual tour


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 22, 2013 10:00 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Posts: 1934
Location: France
Good tour :)

Yes reproduced.
No menu, no buttons and no comboBox (only hotspots, compass with radar, thumbnails bar and logo) if waiting.
I open a report for this problem. Probably an event never send on start tour.

Speed up is difficult with the amount of data needed by the tour to start (on a multi-res big/gigapixel panorama), but for the loader before the splashscreen, I open an issue to see if it's possible.
Elsewhere you can try to set the splashscreen on delay (for instance 30sec). This action remove the preload of splashscreen but if user click is to quick the tour will not be loaded again.

For the map the loading time seems due to the number of map markers. I will investigate on this point.

Thanks for your report.

ps : only the social share button is filled, nothing on others ?

_________________
Benjamin
http://www.kolor.com


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 22, 2013 11:39 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Posts: 1934
Location: France
This problem of splashscreen happens with "View last build tour" button of panotour or not ?

Is it possible to make a test ?
1. simply move the 6 buttons + combobox + title plugins under the description plugin into interface.
2. Upload on your server only the updated XML files index.xml / index_skin.xml / index_core.xml / index_messages_en.xml
3. Test online if problem happens again.

_________________
Benjamin
http://www.kolor.com


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 22, 2013 12:18 pm 
Offline
Member

Joined: Tue Jun 18, 2013 3:37 pm
Posts: 43
benji33 wrote:
Good tour :)

thank You

benji33 wrote:
ps : only the social share button is filled, nothing on others ?

yes, because I dont have any description, fotos and video of my client yet.

benji33 wrote:
This problem of splashscreen happens with "View last build tour" button of panotour or not ?

with "View last build tour" button of panotour it happens too.

benji33 wrote:
Is it possible to make a test ?
1. simply move the 6 buttons + combobox + title plugins under the description plugin into interface.
2. Upload on your server only the updated XML files index.xml / index_skin.xml / index_core.xml / index_messages_en.xml
3. Test online if problem happens again.

yes, I will test it and let you know.

This will take a little bit because loading the project with 316 panoramas takes about 30-40 minutes and export virtual tour only interface (xml) without images another 30 minutes


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 22, 2013 12:56 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Posts: 1934
Location: France
Simply generate you tour on your system then only upload with a FTP program (as FileZilla) the needed xml file. This action is just needed to test without having the whole tour to upload again).

_________________
Benjamin
http://www.kolor.com


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 22, 2013 1:08 pm 
Offline
Member

Joined: Tue Jun 18, 2013 3:37 pm
Posts: 43
exactly the way I do it, but it takes a little bit,


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 22, 2013 1:12 pm 
Offline
Member

Joined: Tue Jun 18, 2013 3:37 pm
Posts: 43
Now I have to go out for 2 hours, when I get to write or succeeded.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 22, 2013 4:16 pm 
Offline
Member

Joined: Tue Jun 18, 2013 3:37 pm
Posts: 43
benji33 wrote:
Is it possible to make a test ?
1. simply move the 6 buttons + combobox + title plugins under the description plugin into interface.
2. Upload on your server only the updated XML files index.xml / index_skin.xml / index_core.xml / index_messages_en.xml
3. Test online if problem happens again.


So I did it, and nothing has changed.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 22, 2013 5:02 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Posts: 1934
Location: France
Next possible tests :
- remove only the description plugin of your tour for a test.
- remove only the combobox plugin of your tour for a test.

_________________
Benjamin
http://www.kolor.com


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 22, 2013 7:09 pm 
Offline
Member

Joined: Tue Jun 18, 2013 3:37 pm
Posts: 43
benji33 wrote:
Next possible tests :
- remove only the description plugin of your tour for a test.
- remove only the combobox plugin of your tour for a test.


Unfortunately, nothing has changed


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 25, 2013 8:58 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Posts: 1934
Location: France
Thanks for all your tests. I add a check to verify what happens.
Is it possible to send me your kpt file here or in private message please ? Thanks in advance.

_________________
Benjamin
http://www.kolor.com


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 25, 2013 9:08 am 
Offline
Member

Joined: Tue Jun 18, 2013 3:37 pm
Posts: 43
I sent an attachment in a private message if you would be succeeded to do something I would be very grateful, this project is already late and every day of delay is a waste of money and time :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 25, 2013 9:39 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Posts: 1934
Location: France
Yep I understand. I'll have a look on where the problem is.

_________________
Benjamin
http://www.kolor.com


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 25, 2013 9:41 am 
Offline
Member

Joined: Tue Jun 18, 2013 3:37 pm
Posts: 43
thanks a lot :)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group