Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Fri Oct 31, 2014 6:54 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Oct 25, 2013 8:49 am 
Offline
New member

Joined: Sat Oct 12, 2013 10:10 pm
Posts: 1
Maybe a big bug or I'm a doing something wrong?

I'm using a Mac OS 10.7.5
The whole tour including video-screens I added worked fine. All of a sudden the top of the screen moved down to the bottom. So all the video-screen are now displaced but still playing.
I can fixed the problem by deleting the screens and rebuild them again. But after some changes here and there in the buttons the video-screens pop back to the wrong place.

Maybe this is a bug? Or is it something I can fix my self within the software?


Thanks!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Oct 25, 2013 1:07 pm 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Posts: 2608
Location: France
Do you have a workflow to reproduce the problem please ?

_________________
Benjamin
http://www.kolor.com


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group