Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Thu Oct 02, 2014 11:38 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Very weird color issue
PostPosted: Sun Oct 06, 2013 10:08 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Jun 20, 2013 4:05 pm
Posts: 27
Take a look - A quick walkthrough of what I did.
1.Opened a Pano in PTP 1.8 and exported cube faces as .psd
2.Edited Nadir and Zenith - Saved
3.Installed the new beta of 2.0
4.Imported all 6 faces into 2.0
5.Quick check and everything looked good when it asked if they were the correct orrientation.
6. See Below.....
Can't really figure this out - About to try to restart PTP 2.0 and possibly resinstall but thought I'd ask to see if this is a known bug.

Oh BTW running:
Mac OS X 10.7.5

Thanks!
Andy


Attachments:
Screen Shot 2013-10-06 at 5.02.37 PM.png
Screen Shot 2013-10-06 at 5.02.37 PM.png [ 821.7 KiB | Viewed 127 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Oct 06, 2013 10:45 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Jun 20, 2013 4:05 pm
Posts: 27
Worked with it a bit - fixed it. Pretty sure it had to so with the file format .psd Each face was ~1.4gb and I routinely use psd/b to be safe but somehow PTP 2.0 doesn't like psd.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group