Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Fri Oct 31, 2014 9:44 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Display issue
PostPosted: Sun Oct 06, 2013 7:23 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Mar 31, 2013 11:27 pm
Posts: 253
I have run across a problem which is preventing me from further progress on a job.

When I select some hotspots, no display appears under Properties-Spot/Action Parameters/Target view. This prevents setting a target view or custom view. One member has suggested it is a problem with my video card. I doubt that as I have no other issues with it. But in case that is relevant, I have an ATI Radeon HD 4800 Series with the most up-to-date drivers in a Windows desktop computer running Windows 7 with 8 GB RAM.

See screen shots below.

This screenshot shows no display in that window.
Attachment:
screenshot 1.jpg
screenshot 1.jpg [ 123.94 KiB | Viewed 204 times ]


When this hotspot is selected, a display results with a large grey band down the middle.
Attachment:
screenshot 2.jpg
screenshot 2.jpg [ 136.12 KiB | Viewed 204 times ]


When this hotspot is selected, the display appears normal.
Attachment:
screenshot 3.jpg
screenshot 3.jpg [ 146.42 KiB | Viewed 204 times ]


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Display issue
PostPosted: Sun Oct 06, 2013 9:54 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Nov 28, 2011 12:51 pm
Posts: 61
Sounds similar to a problem I am having on OS X but I have issues with the preview box starting tiny and often when it's the right size no pano preview is displayed as per your problem. For me, deselecting the current pano in the drop down list and reselecting it causes the preview window to load properly allowing selection of default and custom views.

Image

_________________
Test System Spec: 15" Retina MacBook Pro, 2.7GHz i7, 16GB RAM, 768GB SSD, OS X 10.8.5


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Display issue
PostPosted: Mon Oct 07, 2013 8:57 am 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Tue Jan 18, 2011 4:05 pm
Posts: 1697
An issue is opened on the blanck issue, when the view is fully blanked.

But the vertical grey band is strange.
Did you modify the IMG_0004 file with Photoshop ?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Display issue
PostPosted: Mon Oct 07, 2013 9:44 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Mar 31, 2013 11:27 pm
Posts: 253
All the panos were produced in the same way. After initial adjustments in Adobe Lightroom, I used Photomatix for HDR, then PTGui Pro to create the panos. I didn't use Photoshop. #004 was created the same way as the rest.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group