Page 1 of 1

Hide Radar on Specific Scenes/Groups

PostPosted: Fri Sep 07, 2018 2:31 pm
by LSM1604
Hi,

I have a compass and a floorplan on my tour. The floorplan has a radar.

I have managed to hide the compass on specific panogroups by editing the xml of the Compass plugin.

Although the compass is gone from these panogroups, obviously the radar is still showing on the floorplan. Does anyone know how I can hide the radar for particular scenes or groups?

I have tried the following but none of them work:

  1. CAOTE - Starting a Scene - Call a JavaScript Function -
    Code: Select all
    js(invokePluginFunction(floorplan, hideRadar))
  2. CAOTE - Starting a Scene - Call a JavaScript Function -
    Code: Select all
    invokePluginFunction(floorplan, hideRadar))
  3. CAOTE - Starting a Scene - Call a JavaScript Function -
    Code: Select all
    jsinvokePluginFunction(floorplan, hideRadar()))
  4. CAOTE - Starting a Scene - Call a JavaScript Function -
    Code: Select all
    invokePluginFunction(floorplan, hideRadar()))
  5. CAOTE - Starting a Scene - Call custom (Krpano) code -
    Code: Select all
    hideRadar();
  6. CAOTE - Starting a Scene - Call custom (Krpano) code -
    Code: Select all
    floorplan, hideRadar();
  7. CAOTE - Starting a Scene - Call custom (Krpano) code -
    Code: Select all
    (floorplan, hideRadar());
  8. CAOTE - Starting a Scene - Call custom (Krpano) code -
    Code: Select all
    hideRadar;
  9. CAOTE - Starting a Scene - Call custom (Krpano) code -
    Code: Select all
    floorplan, hideRadar;
  10. CAOTE - Starting a Scene - Call custom (Krpano) code -
    Code: Select all
    (floorplan, hideRadar);

Any help is welcome.

Thanks,
Liam

Re: Hide Radar on Specific Scenes/Groups

PostPosted: Fri Sep 14, 2018 8:32 am
by benji33
Hide radar do that in Javascript if it helps:
Code: Select all
jQuery('.floorplanSpotRadar').css('display', 'none');


So js(invokePluginFunction(floorplan, hideRadar)); should work if plugin name is "floorplan".

Re: Hide Radar on Specific Scenes/Groups

PostPosted: Fri Sep 14, 2018 9:28 am
by benji33
If you are able to manage HTML5 and JS files.
Click on Edit > Open templates system directory
Here go to the tools directory the to the KolorHTML5Plugins directory.
You'll have access to the KolorFloorplan.js engine with the code for radars ;)