hi guys, i have a quesion about Panorama  

Share your tips and tricks here or get help with any Panotour 2.0+ problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
benjamin9
New member
 
Topic author
Posts: 1
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Jul 30, 2018 2:49 am
Info

hi guys, i have a quesion about Panorama

by benjamin9 » Mon Jul 30, 2018 7:13 am

Hello, I'm a newbie here.
I read that html5 plugin are always displayed on top of all others plugin layers. So how did they get such a solution?
Did they write the code manually? Or there is a much simpler way to get a similar look?

Many thanks,
benjamin9

no avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 5848
Likes: 92 posts
Liked in: 199 posts
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France
Info

Re: hi guys, i have a quesion about Panorama

by benji33 » Mon Jul 30, 2018 9:17 am

So what are you looking for sorry ?
Benjamin


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron