integrated film is not running  

Share your tips and tricks here or get help with any Panotour 2.0+ problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
axel
New member
 
Topic author
Posts: 7
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Jun 12, 2017 6:44 pm
Info

integrated film is not running

by axel » Sat Jan 27, 2018 12:16 pm

I have two movies integrated in panotour pro.
The Panotour run without any problems an my pc.
But when I try watch them from the server no movie appears. The movies which are linked have no problems.
The two movies nit running are theese two spots "ueber mich" and "movies" on this on this link:
https://kunst-struktionen.ch/img/homepage360/58.html

what can I do that they are running

no avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 7883
Likes: 6 posts
Liked in: 228 posts
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia
Info

Re: integrated film is not running

by Destiny » Sat Jan 27, 2018 2:00 pm

You might be better off filtering the movie files through a Web filter and also consider using a streaming option.. Just remember that the movies if they are mp4, will not open in any Apple device within the Tour, I think they open outside of it.. I do not have Apple device to test it.. Not sure about android.. So the options you need to consider are the formats of video compatibility with devices....

Destiny...
Attachments
Video-1.jpg

no avatar
axel
New member
 
Topic author
Posts: 7
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Jun 12, 2017 6:44 pm
Info

Re: integrated film is not running

by axel » Sat Jan 27, 2018 4:25 pm

I have a few movies they are stored on vimeo and when appealed they are running without any problems.
But in my case in this two movies there were Spots and links to the next panorame or movie.
So it must run inside pano

Axel


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests