Custom orientation not taken  

Share your tips and tricks here or get help with any Panotour 2.0+ problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
Stefan1
New member
 
Topic author
Posts: 6
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Fri Dec 15, 2017 6:18 pm
Info

Custom orientation not taken

by Stefan1 » Fri Dec 15, 2017 6:21 pm

When I create a "custom picture orientation" when linking pictures in a virtual tour, sometimes the custom orientation does not work. The virtual tour gets built with the default orientation. It only happens for some connections and not for all. What am I doing wrong?

User avatar
Annis
Kolor Team
 
Posts: 5967
Likes: 783 posts
Liked in: 428 posts
Joined: Mon Aug 12, 2013 12:47 pm
Location: France
Info

Re: Custom orientation not take

by Annis » Mon Dec 18, 2017 3:35 pm

What do you mean by custom picture orientation? Could you please illustrate your issue?

no avatar
Stefan1
New member
 
Topic author
Posts: 6
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Fri Dec 15, 2017 6:18 pm
Info

Re: Custom orientation not taken

by Stefan1 » Mon Dec 18, 2017 9:15 pm

On the tour tab: When you "Add Point" to link two Panoramas, after adding such point you have to select the Panorama the point should link to on the right side. Then, on this right side, under "Go to panorama or a group" you can not only select which panorama, but also the orientation of the new panorama. The options are "Default target view" and "Custom view".

The problem:
After building the tour, sometimes the tour correctly displays the "custom view", other times it takes the "Default target view", even though a "custom view" was set. Sometimes it takes the custom view, sometimes it doesn't.

What am I doing wrong?


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests

cron