Problem with video hotspot  

Share your tips and tricks here or get help with any Panotour 2.0+ problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
User avatar
Siewers
Member
 
Topic author
Posts: 104
Likes: 4 posts
Liked in: 14 posts
Joined: Mon Nov 23, 2015 3:40 pm
Location: Netherlands
Info

Problem with video hotspot

by Siewers » Tue Oct 31, 2017 11:28 am

I've got a problem with the video hotspot, I got 2 video hotspots in 1 panorama, both show the same video but each time one of them (random order) does not start playing automatically.

Is there a fix for this?

no avatar
Ferz2014
New member
 
Posts: 9
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Tue Jun 24, 2014 8:43 pm
Info

Re: Problem with video hotspot

by Ferz2014 » Thu Nov 02, 2017 9:12 pm

did you use the same hotspot with autoplay function checked?

User avatar
Siewers
Member
 
Topic author
Posts: 104
Likes: 4 posts
Liked in: 14 posts
Joined: Mon Nov 23, 2015 3:40 pm
Location: Netherlands
Info

Re: Problem with video hotspot

by Siewers » Mon Nov 06, 2017 11:19 am

yes same hotspot, same content

User avatar
Annis
Kolor Team
 
Posts: 6062
Likes: 801 posts
Liked in: 444 posts
Joined: Mon Aug 12, 2013 12:47 pm
Location: France
Info

Re: Problem with video hotspot

by Annis » Mon Nov 13, 2017 2:42 pm

Is this on Desktop? On Mobile?

Do you have a link to the tour that you can share?

Can you check that you haven't checked "Pause other sounds when video is playing" in the video spot style? This also affects video elements.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest