Video plays no sound   [SOLVED] - View the solution

Share your tips and tricks here or get help with any Panotour 2.0+ problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
frank007
Member
 
Topic author
Posts: 167
Likes: 12 posts
Liked in: 0 post
Joined: Sat Oct 02, 2010 11:21 am
Info

Video plays no sound

by frank007 » Mon Oct 31, 2016 9:19 am

Hi folks,
I implemented a video (mp4) with a video hotspot. When I publish the tour, the audio is mute. Any idea?
Thank you and best regards
Frank

User avatar
Annis
Kolor Team
 
Posts: 6062
Likes: 801 posts
Liked in: 444 posts
Joined: Mon Aug 12, 2013 12:47 pm
Location: France
Info

Re: Video plays no sound

by Annis » Thu Nov 03, 2016 10:57 am

What's the link to the tour?

How/where are you viewing it

no avatar
2902production
Member
 
Posts: 34
Likes: 1 post
Liked in: 3 posts
Joined: Fri Dec 11, 2015 3:33 pm
Info

Re: Video plays no sound

by 2902production » Fri Dec 09, 2016 10:53 pm

I have the same problem. mp4 video hotspot. the sound is not working. i made 10 hotspots and linked it to a video. i have no sound. most i work with google chrome.
is there a working way with sound? must deliver a video project. didnt know its not working.
what can i do?

User avatar
Annis
Kolor Team
 
Posts: 6062
Likes: 801 posts
Liked in: 444 posts
Joined: Mon Aug 12, 2013 12:47 pm
Location: France
Info

Re: Video plays no sound

by Annis » Mon Dec 12, 2016 10:45 am

2902production wrote:I have the same problem. mp4 video hotspot. the sound is not working. i made 10 hotspots and linked it to a video. i have no sound. most i work with google chrome.
is there a working way with sound? must deliver a video project. didnt know its not working.
what can i do?


Same questions:
What's the link to the tour?

How/where are you viewing it (meaning browser + version, device + version, online or locally)

no avatar
2902production
Member
 
Posts: 34
Likes: 1 post
Liked in: 3 posts
Joined: Fri Dec 11, 2015 3:33 pm
Info

Re: Video plays no sound

by 2902production » Mon Dec 12, 2016 1:37 pm

Hi

Device:

meaning browser: Version 54.0.2840.98 (64-bit)
device + version: MacBook Pro (Retina, 15-inch, Late 2013), OS Sierra 10.12.1
online or locally: locally

i dont go online if the tour is not working localy. so i dont have an online link.

thank you for your help.

User avatar
Annis
Kolor Team
 
Posts: 6062
Likes: 801 posts
Liked in: 444 posts
Joined: Mon Aug 12, 2013 12:47 pm
Location: France
Info

Re: Video plays no sound

by Annis » Mon Dec 12, 2016 1:46 pm

How are you viewing the tour locally? Through PTViewer or KrPano Testing Server?

Do you have any other sounds in your tour? Test with for example a random sound spot, can you hear that sound?

no avatar
2902production
Member
 
Posts: 34
Likes: 1 post
Liked in: 3 posts
Joined: Fri Dec 11, 2015 3:33 pm
Info

Re: Video plays no sound

by 2902production » Mon Dec 12, 2016 2:16 pm

if i export the tour its written export to ptv file. then i press the play button and the tour will open in the browser. this i the way i did it all the time.
i tried to add a background sound. there is also no sound.

no avatar
2902production
Member
 
Posts: 34
Likes: 1 post
Liked in: 3 posts
Joined: Fri Dec 11, 2015 3:33 pm
Info

Re: Video plays no sound

by 2902production » Mon Dec 12, 2016 3:06 pm

i try to find a solution.
i checked the video "Web Video Box Plugin of Panotour Pro 2". There is written: No direct URL to the Video File.
If i would run the tour on a USB Stick, how is this possible?
Is there a way to make a external link to the video file on the usb stick?

User avatar
Annis
Kolor Team
 
Posts: 6062
Likes: 801 posts
Liked in: 444 posts
Joined: Mon Aug 12, 2013 12:47 pm
Location: France
Info

Re: Video plays no sound  [SOLVED]

by Annis » Mon Dec 12, 2016 4:22 pm

If there's no sound at all, check you haven't disabled it in the project properties > start parameters > sounds.


The webvideo box plugin is to link a webvideo, like youtube, vimeo, etc.

Is there a way to make a external link to the video file on the usb stick?
I don't understand the question.

no avatar
2902production
Member
 
Posts: 34
Likes: 1 post
Liked in: 3 posts
Joined: Fri Dec 11, 2015 3:33 pm
Info

Re: Video plays no sound

by 2902production » Tue Dec 13, 2016 12:24 pm

hi
thank you for your support.
i never thougt there is a disabled sound button.
thnank you very much.
regards dani

Annis likes this post.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron