Page 1 of 1

Problem: I press the button, and nothing happens (websitebox

PostPosted: Fri Aug 21, 2015 5:02 pm
by frank007
Hi Folks,

I have a big problem. I am just working on a large tour. And on the right side I have a button called "contact". It is linked to a html website. I used the plugin "websitebox".

In my offline version the html file opens. but after uploading to my server nothing happens. I uploaded all files.

As you can see... lots of hotspots.

1.jpg


And there is still so much to do in this project. So you see an early version of the project:

http://your360.de/Bayer360/

I hope you have any idea how I can solve my problem!

Best
Frank

2.jpg


3.jpg

Re: Problem: I press the button, and nothing happens (websit

PostPosted: Fri Aug 21, 2015 5:21 pm
by mediavets
Did the HTML file get uploaded to the correct location on the server and does it have he correct file permissions?

Re: Problem: I press the button, and nothing happens (websit

PostPosted: Fri Aug 21, 2015 5:38 pm
by frank007
yes. it did.

Re: Problem: I press the button, and nothing happens (websit

PostPosted: Fri Aug 21, 2015 5:46 pm
by mediavets
Autorotation doesn't seem to be working?

Re: Problem: I press the button, and nothing happens (websit

PostPosted: Fri Aug 21, 2015 6:30 pm
by frank007
it does. but it is only for the first scene

Re: Problem: I press the button, and nothing happens (websit

PostPosted: Mon Aug 24, 2015 9:47 am
by benji33
Tested with success on my side.

Re: Problem: I press the button, and nothing happens (websit

PostPosted: Mon Aug 24, 2015 9:56 am
by frank007
It is so strange. Now I see it only in IE. But not in chrome or firefox. What could be the reason?

Re: Problem: I press the button, and nothing happens (websit

PostPosted: Mon Aug 24, 2015 10:09 am
by benji33
Try to clear the browsers cache.

Re: Problem: I press the button, and nothing happens (websit

PostPosted: Mon Aug 24, 2015 10:10 am
by frank007
I did it! of course ;-)

Re: Problem: I press the button, and nothing happens (websit

PostPosted: Mon Aug 24, 2015 4:20 pm
by Cliquetsy
Works for me on Win 7, latest version of Chrome.

Re: Problem: I press the button, and nothing happens (websit  [SOLVED]

PostPosted: Tue Aug 25, 2015 3:49 pm
by frank007
Well, however. Now it seems to work. I thank you so much for your help!!