Problem: I press the button, and nothing happens (websitebox   [SOLVED] - View the solution

Share your tips and tricks here or get help with any Panotour 2.0+ problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
frank007
Member
 
Topic author
Posts: 167
Likes: 12 posts
Liked in: 0 post
Joined: Sat Oct 02, 2010 11:21 am
Info

Problem: I press the button, and nothing happens (websitebox

by frank007 » Fri Aug 21, 2015 5:02 pm

Hi Folks,

I have a big problem. I am just working on a large tour. And on the right side I have a button called "contact". It is linked to a html website. I used the plugin "websitebox".

In my offline version the html file opens. but after uploading to my server nothing happens. I uploaded all files.

As you can see... lots of hotspots.

1.jpg


And there is still so much to do in this project. So you see an early version of the project:

http://your360.de/Bayer360/

I hope you have any idea how I can solve my problem!

Best
Frank

2.jpg


3.jpg

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 16415
Likes: 2 posts
Liked in: 130 posts
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Info

Re: Problem: I press the button, and nothing happens (websit

by mediavets » Fri Aug 21, 2015 5:21 pm

Did the HTML file get uploaded to the correct location on the server and does it have he correct file permissions?

frank007 likes this post.

no avatar
frank007
Member
 
Topic author
Posts: 167
Likes: 12 posts
Liked in: 0 post
Joined: Sat Oct 02, 2010 11:21 am
Info

Re: Problem: I press the button, and nothing happens (websit

by frank007 » Fri Aug 21, 2015 5:38 pm

yes. it did.

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 16415
Likes: 2 posts
Liked in: 130 posts
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Info

Re: Problem: I press the button, and nothing happens (websit

by mediavets » Fri Aug 21, 2015 5:46 pm

Autorotation doesn't seem to be working?

no avatar
frank007
Member
 
Topic author
Posts: 167
Likes: 12 posts
Liked in: 0 post
Joined: Sat Oct 02, 2010 11:21 am
Info

Re: Problem: I press the button, and nothing happens (websit

by frank007 » Fri Aug 21, 2015 6:30 pm

it does. but it is only for the first scene

no avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 5848
Likes: 92 posts
Liked in: 199 posts
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France
Info

Re: Problem: I press the button, and nothing happens (websit

by benji33 » Mon Aug 24, 2015 9:47 am

Tested with success on my side.
Benjamin

no avatar
frank007
Member
 
Topic author
Posts: 167
Likes: 12 posts
Liked in: 0 post
Joined: Sat Oct 02, 2010 11:21 am
Info

Re: Problem: I press the button, and nothing happens (websit

by frank007 » Mon Aug 24, 2015 9:56 am

It is so strange. Now I see it only in IE. But not in chrome or firefox. What could be the reason?

no avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 5848
Likes: 92 posts
Liked in: 199 posts
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France
Info

Re: Problem: I press the button, and nothing happens (websit

by benji33 » Mon Aug 24, 2015 10:09 am

Try to clear the browsers cache.
Benjamin

no avatar
frank007
Member
 
Topic author
Posts: 167
Likes: 12 posts
Liked in: 0 post
Joined: Sat Oct 02, 2010 11:21 am
Info

Re: Problem: I press the button, and nothing happens (websit

by frank007 » Mon Aug 24, 2015 10:10 am

I did it! of course ;-)

User avatar
Cliquetsy
Member
 
Posts: 1312
Likes: 106 posts
Liked in: 119 posts
Joined: Thu May 16, 2013 4:10 pm
Info

Re: Problem: I press the button, and nothing happens (websit

by Cliquetsy » Mon Aug 24, 2015 4:20 pm

Works for me on Win 7, latest version of Chrome.

no avatar
frank007
Member
 
Topic author
Posts: 167
Likes: 12 posts
Liked in: 0 post
Joined: Sat Oct 02, 2010 11:21 am
Info

Re: Problem: I press the button, and nothing happens (websit  [SOLVED]

by frank007 » Tue Aug 25, 2015 3:49 pm

Well, however. Now it seems to work. I thank you so much for your help!!


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests