Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Mon Sep 22, 2014 9:21 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Apr 08, 2014 10:33 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Jan 06, 2013 4:14 pm
Posts: 27
Hi all, I just want to build a tour; a simple one; 3 panoramas, 1 small photo gallery and 1 description.
All was ok until I tried to put some buttons; 2 worked fine, but each time I put the third, one of the other 2 disappeared!
I tried for 2 days and now I got tired :(
Is it me or there is a button limitation?
This is the link but, of course, you will see only 2 buttons :)
http://www.imagofactory.ro/demo/bisarmd ... mdemo.html
Please help me!
Thank you in advance for your answers.


Last edited by ImagoFactory on Wed Apr 09, 2014 9:02 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I want more buttons!
PostPosted: Tue Apr 08, 2014 10:46 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13978
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
ImagoFactory wrote:
Hi all, I just want to build a tour; a simple one; 3 panoramas, 1 small photo gallery and 1 description.
All was ok until I tried to put some buttons; 2 worked fine, but each time I put the third, one of the other 2 disappeared!
I tried for 2 days and now I got tired :(
Is it me or there is a button limitation?
This is the link but, of course, you will see only 2 buttons :)
http://www.imagofactory.ro/demo/bisarmd ... mdemo.html
Please help me!
Thank you in advance for your answers.


Where are the buttons?:


Attachments:
1-ptp2-buttons.jpg
1-ptp2-buttons.jpg [ 324.8 KiB | Viewed 466 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I want more buttons!
PostPosted: Tue Apr 08, 2014 10:50 pm 
Offline
Member

Joined: Mon May 22, 2006 12:18 am
Posts: 7734
Location: Duesseldorf, Germany
ImagoFactory wrote:
Is it me or there is a button limitation?



No. There is no button-limitation. But compared to PTP 1.8 the handling of PTP2.0 is very inconvenient.

Did you look into the "tutorial"?

best, Klaus

PS: i also don´t see any button!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I want more buttons!
PostPosted: Tue Apr 08, 2014 10:59 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Jan 06, 2013 4:14 pm
Posts: 27
I used png images for the buttons. They are top left and bottom right;("Actul de fondatie" and "Galerie imagini") I don't think that where they are is important, but the fact that I cannot add one more.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I want more buttons!
PostPosted: Tue Apr 08, 2014 11:26 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13978
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
ImagoFactory wrote:
I used png images for the buttons. They are top left and bottom right;("Actul de fondatie" and "Galerie imagini") I don't think that where they are is important, but the fact that I cannot add one more.

Are these two instances of the Simple button plugin? Or some other plugin?

Can you show us a screenshot of the the plugin settings for each button?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I want more buttons!
PostPosted: Tue Apr 08, 2014 11:30 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Jan 06, 2013 4:14 pm
Posts: 27
Simple buttons


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I want more buttons!
PostPosted: Tue Apr 08, 2014 11:31 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Jan 06, 2013 4:14 pm
Posts: 27
right now


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I want more buttons!
PostPosted: Tue Apr 08, 2014 11:37 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Jan 06, 2013 4:14 pm
Posts: 27
As a matter of fact, these 2 buttons work fine; it's the 3rd that has no place and makes the 2nd disappear.


Attachments:
Screen Shot 2014-04-09 at 01.34.24.png
Screen Shot 2014-04-09 at 01.34.24.png [ 136.01 KiB | Viewed 453 times ]
Screen Shot 2014-04-09 at 01.33.31.png
Screen Shot 2014-04-09 at 01.33.31.png [ 167.17 KiB | Viewed 453 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I want more buttons!
PostPosted: Tue Apr 08, 2014 11:49 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13978
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
ImagoFactory wrote:
As a matter of fact, these 2 buttons work fine; it's the 3rd that has no place and makes the 2nd disappear.

Is it possible that two of the buttons are in the same location - on top of each other?

I was able to create four buttons with no problem.


Attachments:
1-ptp2-buttons-cotners.jpg
1-ptp2-buttons-cotners.jpg [ 216.99 KiB | Viewed 448 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I want more buttons!
PostPosted: Tue Apr 08, 2014 11:54 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Jan 06, 2013 4:14 pm
Posts: 27
in 2 days I changed a lot the positions to avoid such a situation, even so, being png's, they can be seen.
this is an answer I got on Panoramic Photographers: Xander Berkenhagen I had the same problem. Your project file has been corrupted. Don't know how but apperently it happens more often. Think its a bug in 2.0.1. If you send them your project file they can fix it.
What is your opinion?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I want more buttons!
PostPosted: Wed Apr 09, 2014 10:01 am 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13978
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
ImagoFactory wrote:
in 2 days I changed a lot the positions to avoid such a situation, even so, being png's, they can be seen.
this is an answer I got on Panoramic Photographers: Xander Berkenhagen I had the same problem. Your project file has been corrupted. Don't know how but apperently it happens more often. Think its a bug in 2.0.1. If you send them your project file they can fix it.
What is your opinion?


That has not happened to me.

But in such situations it's always worth trying Building to a new folder to force a complete re-build.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 09, 2014 10:07 am 
Offline
Member

Joined: Sun Jan 06, 2013 4:14 pm
Posts: 27
Thanks, I'll try that too; meanwhile Gerald fixed it for me and I'll see how it works.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 20, 2014 2:33 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Mar 24, 2014 6:10 am
Posts: 49
I had the same problem. 2 buttons and no more. You could add an additional button by adding a Logo and using this as a button.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 22, 2014 12:44 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Thu Jan 18, 2007 11:19 am
Posts: 123
Location: Haute-Savoie
I had the same problem, and Gerald told me that this problem will be fixed with the 2.0.2 which should be soon available....
The other solution is to create a new tour


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 22, 2014 1:19 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13978
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
yvano wrote:
I had the same problem, and Gerald told me that this problem will be fixed with the 2.0.2 which should be soon available....


2.1 RC1 is already available.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 22, 2014 1:41 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Thu Jan 18, 2007 11:19 am
Posts: 123
Location: Haute-Savoie
I didn't know about the RC1, so the problem should be fixed with this version....
I gonna try and tell you....


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: benji33 and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group