Floorplan where is it   [SOLVED] - View the solution

Share your tips and tricks here or get help with any Panotour 2.0 problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
User avatar
Topic author
Posts: 83
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Sun Jan 13, 2013 11:26 pm
Location: Kolding, Denmark

Floorplan where is it

by ccc23444 » Sun Apr 06, 2014 10:21 am

Hi all

Juggled around with floorplan.
I know that now I have it in the toolbar.
But I'd like to have a small icon in the corner, like in ver 1.8 . Is that possible?

Best regards
Jesper Frehr

User avatar
Posts: 6575
Likes: 0 post
Liked in: 80 posts
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia

Re: Floorplan where is it  [SOLVED]

by Destiny » Sun Apr 06, 2014 12:23 pm

Hi Jesper

You can add a button of any graphic you like, then link the floor plan to it in the actions... It will be Tour specific since their is no pano specific option within the UI so if you need a button/icon for other floor plans to use for individual panos you will need to had code the xml...


Return to Using Panotour / Panotour Pro

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests