[SOLVED] fixing mistakes manualy   [SOLVED] - View the solution

Share your tips and tricks here or get help with any Panotour 2.0+ problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
User avatar
osmica
Member
 
Topic author
Posts: 149
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Apr 15, 2012 1:35 pm
Location: Croatia (Hrvatska)
Info

[SOLVED] fixing mistakes manualy

by osmica » Wed Mar 19, 2014 9:48 am

Hello Kolor Team,
I would like to get help fixing a mistake I've made. When I was creating the tour in PTP 2, I forgoth to rename one of my floorplans. You can see it in the screenshot. I want to rename this floor plan manualy (to avoit uploading all the tourdata again) but can't find the right file. In what file I can find this information?

Regards,
Toni
Attachments
mistake.PNG
Last edited by osmica on Wed Mar 19, 2014 10:02 am, edited 1 time in total.

User avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 7176
Likes: 0 post
Liked in: 145 posts
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia
Info

Re: fixing mistakes manualy

by Destiny » Wed Mar 19, 2014 9:52 am

Hi...

Naming you will find in your #_messages_en.xml file... Just rename and re-upload and done..

Destiny...

User avatar
osmica
Member
 
Topic author
Posts: 149
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Apr 15, 2012 1:35 pm
Location: Croatia (Hrvatska)
Info

Re: fixing mistakes manualy  [SOLVED]

by osmica » Wed Mar 19, 2014 10:05 am

Destiny wrote:Hi...

Naming you will find in your #_messages_en.xml file... Just rename and re-upload and done..

Destiny...


I did that but it has changed only the name in description, in the dropdown floorplan manu it is still the old name. It means it is somewhere else also...
I changes the name in this command line:
Code: Select all
<data name="en_panogroup56_floor_title"><![CDATA[Cvrčak]]></data>

User avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 7176
Likes: 0 post
Liked in: 145 posts
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia
Info

Re: fixing mistakes manualy

by Destiny » Wed Mar 19, 2014 10:22 am

This is where your naming is done from.... You might need to clear your cache to view the name change...

<data name="en_project_floor_title"><![CDATA[Project Name]]></data>

Destiny...

User avatar
osmica
Member
 
Topic author
Posts: 149
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Apr 15, 2012 1:35 pm
Location: Croatia (Hrvatska)
Info

Re: fixing mistakes manualy

by osmica » Wed Mar 19, 2014 10:47 am

Destiny wrote:This is where your naming is done from.... You might need to clear your cache to view the name change...

<data name="en_project_floor_title"><![CDATA[Project Name]]></data>

Destiny...


You have right, I cleared cache and now it is visible. I always forgeth about that issue:)


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests