Plugin - Insert website Box (Inconsisted result)  

Share your tips and tricks here or get help with any Panotour 2.0+ problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
three60mktg
Member
 
Topic author
Posts: 11
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Feb 12, 2014 7:45 am
Location: Singapore
Info

Plugin - Insert website Box (Inconsisted result)

by three60mktg » Sat Feb 15, 2014 2:38 pm

hi,
i was trying out the function insert website box.

i discover some website cannot be display properly. Some website url cannot be display, some, when you click on internal pages, it doesnot work.

may i know is what caused this inconsistency?

URLS that does not work:
1. http://www.nhb.gov.sg/
2. www.google.com.sg
3. and when i enter my own website address i.e www.three60mktg.com, when i click on the button, it own a new tab.


how can we retify and make them all works?

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 16413
Likes: 2 posts
Liked in: 129 posts
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Info

Re: Plugin - Insert website Box (Inconsisted result)

by mediavets » Sat Feb 15, 2014 3:00 pm

three60mktg wrote:hi,
i was trying out the function insert website box.

i discover some website cannot be display properly. Some website url cannot be display, some, when you click on internal pages, it does not work.

may i know is what caused this inconsistency?


URLS that does not work:
1. http://www.nhb.gov.sg/
2. http://www.google.com.sg
3. and when i enter my own website address i.e http://www.three60mktg.com, when i click on the button, it own a new tab.

Something to do with how those sites/pages are coded and/or their web servers configured.

how can we retify and make them all works?

I have no idea.

no avatar
three60mktg
Member
 
Topic author
Posts: 11
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Feb 12, 2014 7:45 am
Location: Singapore
Info

Re: Plugin - Insert website Box (Inconsisted result)

by three60mktg » Sat Feb 15, 2014 3:39 pm

hi,

should it be as simple as insert a url link?

i mean google? also cannot be display?

how can something is wrong with google??

how can this be ?

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 16413
Likes: 2 posts
Liked in: 129 posts
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Info

Re: Plugin - Insert website Box (Inconsisted result)

by mediavets » Sat Feb 15, 2014 3:45 pm

three60mktg wrote:hi,

should it be as simple as insert a url link?

i mean google? also cannot be display?

how can something is wrong with google??

how can this be ?


is it the same when the tour is online?

no avatar
three60mktg
Member
 
Topic author
Posts: 11
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Feb 12, 2014 7:45 am
Location: Singapore
Info

Re: Plugin - Insert website Box (Inconsisted result)

by three60mktg » Sun Feb 16, 2014 7:53 am

yes, what i am refering is all live on web

User avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 5282
Likes: 41 posts
Liked in: 145 posts
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France
Info

Re: Plugin - Insert website Box (Inconsisted result)

by benji33 » Mon Feb 17, 2014 3:33 pm

It's due to http to https calls.
This is the result for www.google.com.sg : Load denied by X-Frame-Options: https://www.google.com.sg/ does not permit cross-origin framing.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests