Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Thu Oct 23, 2014 6:53 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Floor Plan not working
PostPosted: Wed Jan 15, 2014 3:49 pm 
Offline
New member

Joined: Tue Jan 14, 2014 10:09 pm
Posts: 1
Hopefully someone can help me out with this issue as I need to get a floor plan into a tour right away. I place all the hot spots into the tour but when I build and publish it onto the server it only shows the first hot spot and none of the others. The first hot spot does not even work. I have tried taking them all out and putting them back in and that hasn't worked. I have all the links set up right so have no idea what I am doing wrong.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 15, 2014 4:02 pm 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Posts: 2529
Location: France
Do you have patched the floor plan plugin if you have Panotour Pro RC1 version ?
See here : http://www.kolor.com/forum/viewtopic.php?f=92&t=20883

_________________
Benjamin
http://www.kolor.com


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group