Panorama Menu - iPhone - Safari - Problems  

Share your tips and tricks here or get help with any Panotour 2.0 problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
yodabel
Member
 
Posts: 23
Joined: Sat Sep 05, 2009 8:20 am

Panorama Menu - iPhone - Safari - Problems

by yodabel » Tue Jan 14, 2014 5:33 pm

Hello.
I use PanotourPro V2 RC1.
Everything works very well. But I have 2 problems with the Panorama Menu
The first: what should I do to make it compatible with a smartphone?
Indeed, the menu becomes too big on a small screen.
The second: for some time, the Panorama menu does not work on Safari 6.1.1 .... It opens directly. It takes the entire page. And small black spots appear. However, it works on other browsers. (I'm on Mac Lion)

In advance, thank you

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14167
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

Re: Panorama Menu - iPhone - Safari - Problems

by mediavets » Tue Jan 14, 2014 6:07 pm

yodabel wrote:Hello.
I use PanotourPro V2 RC1.
Everything works very well. But I have 2 problems with the Panorama Menu
The first: what should I do to make it compatible with a smartphone?
Indeed, the menu becomes too big on a small screen.

The second: for some time, the Panorama menu does not work on Safari 6.1.1 .... It opens directly. It takes the entire page. And small black spots appear. However, it works on other browsers. (I'm on Mac Lion)

In advance, thank you


I think you are going to have to wait until Kolor creates responsive versions of plugins.

no avatar
yodabel
Member
 
Posts: 23
Joined: Sat Sep 05, 2009 8:20 am

Re: Panorama Menu - iPhone - Safari - Problems

by yodabel » Tue Jan 14, 2014 6:12 pm

Thank you for the answer. I think so

no avatar
yodabel
Member
 
Posts: 23
Joined: Sat Sep 05, 2009 8:20 am

Re: Panorama Menu - iPhone - Safari - Problems

by yodabel » Wed Jan 15, 2014 8:51 am

Why my visits made ​​with Panorama Menu will only work on Safari (7)?
I upgrade all ... This still does not work
Please help me

no avatar
yodabel
Member
 
Posts: 23
Joined: Sat Sep 05, 2009 8:20 am

Re: Panorama Menu - iPhone - Safari - Problems

by yodabel » Wed Jan 15, 2014 9:13 am


no avatar
yodabel
Member
 
Posts: 23
Joined: Sat Sep 05, 2009 8:20 am

Re: Panorama Menu - iPhone - Safari - Problems

by yodabel » Wed Jan 15, 2014 9:25 am

Also, Floor plan does not work either
Please help me
Image

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14167
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

Re: Panorama Menu - iPhone - Safari - Problems

by mediavets » Wed Jan 15, 2014 9:41 am



This seems to work viewing with Firefox 26 on Windows XP/32.

What do you find doesn't work?

Is there supposed to be a floorplan? I don't see eone.

User avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 2800
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France

Re: Panorama Menu - iPhone - Safari - Problems

by benji33 » Wed Jan 15, 2014 9:44 am



Tested on iPad mini under iOS 6 without problem.
But this project url made with beta5 version have no floorplan for tests.

User avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 2800
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France

Re: Panorama Menu - iPhone - Safari - Problems

by benji33 » Wed Jan 15, 2014 9:44 am

yodabel wrote:Image


Do you have this project online for a verification ?

no avatar
yodabel
Member
 
Posts: 23
Joined: Sat Sep 05, 2009 8:20 am

Re: Panorama Menu - iPhone - Safari - Problems

by yodabel » Wed Jan 15, 2014 9:51 am

=D =D =D =D
YES! I found the solution! This is due to a Safari plugin! Evernote Web Clipper 6.0.8

User avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 2800
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France

Re: Panorama Menu - iPhone - Safari - Problems

by benji33 » Wed Jan 15, 2014 9:55 am

Ok thanks. It seems linked to CSS badly called.


Return to Using Panotour / Panotour Pro

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest