Tour errors in imaging ...  

Share your tips and tricks here or get help with any Panotour 2.0 problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
gokhankirca
Member
 
Topic author
Posts: 63
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Fri Jun 14, 2013 2:43 pm
Info

Tour errors in imaging ...

by gokhankirca » Mon Jan 13, 2014 5:35 pm

Tour errors in imaging ...
I'm using RC1 version Panoto Pro 2. There are errors on the part of all of my virtual tour.
I'm back again, but each time anew the errors involved in different places.
Very urgent need to correct this error.

I am using Windows 8 64-bit operating system.
My 16gbra
Intel i7 processor

Image
Image

no avatar
mediavets
Member
 
Posts: 16105
Likes: 1 post
Liked in: 109 posts
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Info

Re: Tour errors in imaging ...

by mediavets » Mon Jan 13, 2014 6:20 pm

gokhankirca wrote:Tour errors in imaging ...
I'm using RC1 version Panoto Pro 2. There are errors on the part of all of my virtual tour.
I'm back again, but each time anew the errors involved in different places.
Very urgent need to correct this error.

I am using Windows 8 64-bit operating system.
My 16gbra
Intel i7 processor

Image
Image


Did you create this tour originally with RC1 or with an earlier version?

If with an earlier version then you may need to Build the tour again after selecting the Rebuild all tiles option.

The tile size in RC1 is now smaller (and fixed) than in earlier versions.

User avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 4458
Likes: 21 posts
Liked in: 83 posts
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France
Info

Re: Tour errors in imaging ...

by benji33 » Wed Jan 15, 2014 10:06 am

As Mediavets says, try the "Rebuild all tiles" option of the build screen then after build uncheck it.


Return to Using Panotour / Panotour Pro

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest