Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Thu Apr 24, 2014 1:40 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Dec 02, 2013 10:30 am 
Offline
Member

Joined: Wed Jul 03, 2013 10:19 am
Posts: 62
Hello,

I build a Tour with floor plan but I have problems with it.

1) The only way to see the floor plan is it to click "start opened", but if I close it, it is closed forever. The "map" button in the menu doesn't work and I can not find an other option to show it again.

2) At first I placed the floor plan in the tour. Than I decided, to merge all panoramas in one group and to place the floor plan in that group. Now I have two floor plans and I don't know how to delete the first one (or the second one).

3) I set color to the hotspots on the floor plan and clicked "pause autorotation on hover", but they are still white and don't follow the comannd "pause". I How to fix it?

You can find the tour here: http://www.frenchev.com/clients/tour1/

They are some other issues too, but this are the most important right now. Thank You for your help.

Best Regards

Emiliyan


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 02, 2013 11:07 am 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 12608
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Frenchev wrote:
Hello,

I build a Tour with floor plan but I have problems with it.

1) The only way to see the floor plan is it to click "start opened", but if I close it, it is closed forever. The "map" button in the menu doesn't work and I can not find an other option to show it again.


Maps and Floorplans are different things.

You need to add a Floorplan button to your Control bar, or to use a Simple button or Toggel button plugin to control display of the Floorplan - se screnshot 1.

Quote:
2) At first I placed the floor plan in the tour. Than I decided, to merge all panoramas in one group and to place the floor plan in that group. Now I have two floor plans and I don't know how to delete the first one (or the second one).


You can assign a Floorplan to the project as whole, or to a Group.

Configure the Floorplan plugin to determine what gets displayed.

Press Shift+Click to reset the floorplan graphic - see screenshot 2.

Quote:
3) I set color to the hotspots on the floor plan and clicked "pause autorotation on hover", but they are still white and don't follow the command "pause". I How to fix it?


Hotspot colours are working for me. Have you associated your Floorplan hotspots with the appropriate hotspot styles - see screenshot 3.

I agree that Pause autorotation on hover doesn't appear to work if specified for a Floorplan hotspot, but you can instead specifiy that Autorotation is paused when the Floorplan is displayed in the Floorplan plugin parameters


Attachments:
1-ptp2b5-floorplan-icon.jpg
1-ptp2b5-floorplan-icon.jpg [ 194.97 KiB | Viewed 84 times ]
2-ptp2b5-floorplan-shiftclick.jpg
2-ptp2b5-floorplan-shiftclick.jpg [ 159.47 KiB | Viewed 84 times ]
3-ptp2b5-floorplan-hscolours.jpg
3-ptp2b5-floorplan-hscolours.jpg [ 224.67 KiB | Viewed 84 times ]
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group