google map  

Share your tips and tricks here or get help with any Panotour 2.0 problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
Didi
Member
 
Topic author
Posts: 79
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sat Oct 15, 2011 9:23 am
Info

google map

by Didi » Fri Nov 29, 2013 12:10 am

hello,there
i try to use google map. I have the key and the GPS coordinates .I am supposed to be in Canada but when i am watching on the web, i am often in groendland. I go back to panotour2, i see that all is correct.
damned

i have just tried with openlayers,it's better.............................................some time

aaaaaah now, i am on ecuador (instead of the north of canada)
i am supposed to be there
Latitude Longitude
76.4204846 -82.8871683

no avatar
Didi
Member
 
Topic author
Posts: 79
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sat Oct 15, 2011 9:23 am
Info

Re: google map

by Didi » Fri Nov 29, 2013 12:59 am

now i am in Paris,with only one GPS coord, i'm travelling all around the world :lol:

a new example, we are supposed to be in canada
Image

no avatar
Didi
Member
 
Topic author
Posts: 79
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sat Oct 15, 2011 9:23 am
Info

Re: google map

by Didi » Fri Nov 29, 2013 5:53 pm

i resolved the problem.I don't use anymore google API but the BING API


http://www.bingmapsportal.com/

User avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 3449
Likes: 0 post
Liked in: 7 posts
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France
Info

Re: google map

by benji33 » Mon Dec 02, 2013 11:43 am

Thanks for your report I add a verification on this problem.


Return to Using Panotour / Panotour Pro

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron