Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Sat Oct 25, 2014 1:37 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Nov 14, 2013 10:36 am 
Offline
Member

Joined: Tue Jan 19, 2010 10:25 pm
Posts: 33
When I give a geolocalisation on one pano, it will shown in all panos.
I have tried all possibilities in xml with keep-true/false - map never or allways displayed is the only effect.

Where do I have to change the code? But it seems a bug because the UI gives the possibility to give geolocalisation to the tour or to each pano.

Thanks Felix


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 14, 2013 11:02 am 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 14045
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
fotojehle wrote:
When I give a geolocalisation on one pano, it will shown in all panos.
I have tried all possibilities in xml with keep-true/false - map never or allways displayed is the only effect.

Where do I have to change the code? But it seems a bug because the UI gives the possibility to give geolocalisation to the tour or to each pano.

Thanks Felix


It is working for me - settings geolocation for each pano/scene in the Tour/Panorama properties panel.

I am using the OpenStreetMap map layer in the Panotour maps plugin.

PTP 2.0 beta 3 on Windows 8.1 64-bit.


Attachments:
1-ptp2b3-geolocate.jpg
1-ptp2b3-geolocate.jpg [ 235.51 KiB | Viewed 250 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 14, 2013 1:40 pm 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Posts: 2559
Location: France
fotojehle wrote:
When I give a geolocalisation on one pano, it will shown in all panos.
I have tried all possibilities in xml with keep-true/false - map never or allways displayed is the only effect.


Do you have a sample of your generated visit ?

_________________
Benjamin
http://www.kolor.com


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 14, 2013 3:28 pm 
Offline
Member

Joined: Tue Jan 19, 2010 10:25 pm
Posts: 33
Sorry, I have forgotten to say that I used a toggle-button for the map.
But there when I write keep="false" the button never show up.

Where I have write, that in only one particular scene the button has to show up?

<!-- Button left -->
<!-- ************ -->
<layer name="button1"
keep="false"
url="%FIRSTXML%/graphics/button1/googlemaps-logo.png"
align="left"
x="0"
y="0"
zorder="5"
visible="false"
onclick="button1OnClick"
tooltip="button1tooltip"
onhover="showTooltip(left);"
onout="hideTooltip();"
height="45"
width="100"
/>
<action name="button1OnClick">

if(tour_displaymap,hideMap();,showMap(););
</action>

<events name="button1events"
onTourStart="showbutton1();"
hidetourcontrols="hidebutton1();"
showtourcontrols="showbutton1();"
keep="false" />
<action name="hidebutton1">set(layer[button1].visible, false);</action>
<action name="showbutton1">set(layer[button1].visible, true);</action>


Thank you very much
Felix


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 14, 2013 3:43 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 14045
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
fotojehle wrote:
Sorry, I have forgotten to say that I used a toggle-button for the map.


I'm not quite sure what you are trying to do...but it works for me with a Toggle button.

Simple and Toggle buttons are Tour-wide not Panorama-specfic.

Panorama-specific buttons are not yet available.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 14, 2013 4:07 pm 
Offline
Member

Joined: Tue Jan 19, 2010 10:25 pm
Posts: 33
I got the solution:

Cut the button-lines out of the skin-xml and put it in the mytour.xml to the appropriate scene with keep="false"!



<!-- Button left -->
<!-- ************ -->
<layer name="button1"
keep="false"
url="%FIRSTXML%/graphics/button1/googlemaps-logo.png"
align="left"
x="0"
y="0"
zorder="5"
visible="false"
onclick="button1OnClick"
tooltip="button1tooltip"
onhover="showTooltip(left);"
onout="hideTooltip();"
height="45"
width="100"
/>
<action name="button1OnClick">

if(tour_displaymap,hideMap();,showMap(););
</action>

<events name="button1events"
onTourStart="showbutton1();"
hidetourcontrols="hidebutton1();"
showtourcontrols="showbutton1();"
keep="false" />
<action name="hidebutton1">set(layer[button1].visible, false);</action>
<action name="showbutton1">set(layer[button1].visible, true);</action>


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group