Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Fri Oct 31, 2014 7:15 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Nov 10, 2013 5:06 pm 
Offline
Member

Joined: Sat Mar 01, 2008 6:13 pm
Posts: 87
Location: Nord Vendée
A problem with the preview, every time I want to switch to full screen mode, the ball appears for a few seconds, I can handle it (not always) and then disappears, leaving me a white screen and everything freezes. I have to go through the task manager to close the Panotourpro_x64 implementation, following the forced closure of PanotourPro_x64, post the program is not responding, do you want to close, if I accept it closes all if I cancel it keeps APT open but the display of the ball in the preview disappeared (it remains Fov, Yaw, Pitch and quality).
About the quality, the problem occurs whether low, medium and hight quality .

_________________
Merci
A bientôt
Philippe
http://www.photos-et-panoramas.fr
Facebook


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 12, 2013 4:03 pm 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Posts: 2608
Location: France
What is the ball for you ?
What is your OS and version please ?

_________________
Benjamin
http://www.kolor.com


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 12, 2013 6:04 pm 
Offline
Member

Joined: Sat Mar 01, 2008 6:13 pm
Posts: 87
Location: Nord Vendée
My English is a little rusty, and I use Google translation to help me in some cases.

The ball is the spherical, sorry!

My OS is Windows Vista 64 Service Pack 2.

Thanks for your help , and your great soft .

_________________
Merci
A bientôt
Philippe
http://www.photos-et-panoramas.fr
Facebook


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 16, 2013 10:51 am 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Posts: 2608
Location: France
Problem still present with newest version ?

_________________
Benjamin
http://www.kolor.com


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Dec 18, 2013 1:15 am 
Offline
Member

Joined: Thu Apr 12, 2012 1:40 am
Posts: 83
yes for me the same problem now


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Dec 18, 2013 6:00 pm 
Offline
Member

Joined: Sat Mar 01, 2008 6:13 pm
Posts: 87
Location: Nord Vendée
Hi at all

Sorry benji33 , I've a problem with my computer between two week , I'm update PT pro Saturday , give you the response this week end .

I'm install PT 2.0 pro beta5 on my portable with Win 7 and the previews in full screen works fine .

Give you the response saturday for my computer with vista 64 pack 2 .

Best regards

_________________
Merci
A bientôt
Philippe
http://www.photos-et-panoramas.fr
Facebook


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 19, 2013 9:00 am 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Posts: 2608
Location: France
Should be solved in release of today so if happens again, add comments here.

_________________
Benjamin
http://www.kolor.com


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 22, 2013 9:05 am 
Offline
Member

Joined: Sat Mar 01, 2008 6:13 pm
Posts: 87
Location: Nord Vendée
Hello !

After having repaired my tower, update PT pro 2.0 rc1 .
I redid the test and the result is the same, when I want to switch to full screen in the preview of the sphérical , the sphérical appears and when you want to make a move in the screen it goes blank or a part of the visiting image is fixed any possible move in the sphérical and block the preview in full screen mode the icons in the top left have no reaction .
I have to go through the task manager to close the " PanotourPro_x64 " window ( it tells me Panotour Pro and PanotourPro_x64 are under execution ) . After switch off the full screen preview of PT pro 2.0 rc1 via the task manager, remains only in the preview frame ( Fov , Yaw , Pitch and quality) .
I performed the tests in different qualities and the problem is identical.

Operating system : Windows Vista 64 bit sp2
Memory : 8GB
Processor: AMD Phenom 9650 Quad Core 2.4Ghz
Graphics Card: Nvidia Geforce GTS 450

On my laptop running Win 7 64 Bit it works fine !

A question : with APG3.0 , PT pro 2.0 and windows 8.1 there is no problem ?

_________________
Merci
A bientôt
Philippe
http://www.photos-et-panoramas.fr
Facebook


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 22, 2013 9:11 am 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 14069
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
phil85 wrote:
A question : with APG3.0 , PT pro 2.0 and windows 8.1 there is no problem ?


I have not found any problems.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 22, 2013 9:54 am 
Offline
Member

Joined: Sat Mar 01, 2008 6:13 pm
Posts: 87
Location: Nord Vendée
Ok thanks mediavets , this question because I'm going to build a new config with Windows 8.1 64bit .

Processor : i7 4770/1150/ Haswell
motherboard: asus H87M-plus
Memory : 16Go
hdd : SSD 240Go
Graphic card : Nvidia GF GT-630 / 2Go

_________________
Merci
A bientôt
Philippe
http://www.photos-et-panoramas.fr
Facebook


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group