Page 1 of 1

View last built tour not working

PostPosted: Sun Nov 10, 2013 12:11 pm
by Panoramic360
When I click on the "view last built tour" icon, the browser opens (Chrome) but the webpage cannot be found. The address the browser is looking for starts with "localhost:31415/..."

Re: View last built tour not working

PostPosted: Sun Nov 10, 2013 2:23 pm
by Dennis O'Hara
Panoramic360 wrote:When I click on the "view last built tour" icon, the browser opens (Chrome) but the webpage cannot be found. The address the browser is looking for starts with "localhost:31415/..."

The same thing sometimes happens to me. It corrects after I reset the PC.

Re: View last built tour not working

PostPosted: Tue Nov 12, 2013 3:48 pm
by benji33
Perhaps a concurrency problem with an other software on the computer ?
I happens all the time ?

Re: View last built tour not working

PostPosted: Mon Nov 25, 2013 10:48 pm
by SmileyJo
I am also getting this message when I 'view last built tour'
"Oops! Google Chrome could not connect to localhost:31415"

I can't view the tour at all. Do you know how to fix it please?

Jo

Re: View last built tour not working

PostPosted: Mon Nov 25, 2013 11:16 pm
by mediavets
SmileyJo wrote:I am also getting this message when I 'view last built tour'
"Oops! Google Chrome could not connect to localhost:31415"

I can't view the tour at all. Do you know how to fix it please?

Jo


Try a different browser ?

Firefox seems to be the most capable for viewing tours on many platforms.