Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Tue Jul 29, 2014 11:57 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sat Nov 09, 2013 12:08 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Wed Nov 02, 2011 10:54 pm
Posts: 60
Location: Vernouillet (78) - France
Hi All,
i have a problem with the website boxes, may you help.
No problem with the first one, but when i put a second one, i have only the beginning of the url who appairs, i mean if my second url is http://mysite/myfolder/myfile.html, it shows http://mysite/index.html
i try to modify http:// instead of http://www in the file_messages_en.xml, but nothing .
Even, it's a great feature :p

Salut à tous,
quand je mets deux webbox dans une vv, la première s'affiche bien, mais la deuxième m'affiche le début de l'url et s'arrête : si mon adresse est http://monsite/mondossier/monfichier.html, elle m'affiche http://monsite/index.html, j'ai essayé pas mal de trucs mais rien… si quelqu'un a une idée, je suis plus que preneur, et même avec des bugs, c'est une super fonction ;-)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group