Floorplan points  

Share your tips and tricks here or get help with any Panotour 2.0 problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
videopixel
New member
 
Posts: 5
Joined: Thu Nov 15, 2012 11:44 am

Floorplan points

by videopixel » Mon Oct 28, 2013 10:33 am

Is it possible to add a point on a floor plan that goes to a full-window 'normal' image instead of a panorama?

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14161
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

Re: Floorplan points

by mediavets » Mon Oct 28, 2013 10:57 am

videopixel wrote:Is it possible to add a point on a floor plan that goes to a full-window 'normal' image instead of a panorama?


Yes, you can mix planar projection ('normal') imsges with panoramas in a tour.

no avatar
videopixel
New member
 
Posts: 5
Joined: Thu Nov 15, 2012 11:44 am

Re: Floorplan points

by videopixel » Mon Oct 28, 2013 1:07 pm

Thanks for the quick reply mediavets,

If I choose planar my image is extremely zoomed in whatever setting I choose for FOV, YAW, PITCH etc. is this a DEMO-limitation?

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14161
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

Re: Floorplan points

by mediavets » Mon Oct 28, 2013 1:13 pm

videopixel wrote:Thanks for the quick reply mediavets,

If I choose planar my image is extremely zoomed in whatever setting I choose for FOV, YAW, PITCH etc. is this a DEMO-limitation?


Did you set the projection type?

Anyway looks like a possible bug to me, it doesn't seem to make any difference what default FOV you set on a planar image.
Attachments
1-ptp2b2-planar-ptojection.jpg

no avatar
videopixel
New member
 
Posts: 5
Joined: Thu Nov 15, 2012 11:44 am

Re: Floorplan points

by videopixel » Mon Oct 28, 2013 1:21 pm

Yes

here some screenshots:

settings:
Image

result:
Image

User avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 2768
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France

Re: Floorplan points

by benji33 » Mon Nov 04, 2013 3:09 pm

Planar is not supported yet in HTML5 export. A warning exists in the build page.


Return to Using Panotour / Panotour Pro

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests