Previously created hotspots cannot be moved  

Share your tips and tricks here or get help with any Panotour 2.0+ problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
stillstonevisions
Member
 
Topic author
Posts: 502
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Mar 31, 2013 11:27 pm
Info

Previously created hotspots cannot be moved

by stillstonevisions » Sun Oct 27, 2013 6:19 pm

I am trying to change the position of previously created hotspots which link to other panoramas. I know about the "Select" button on the upper far left of the Hotspot Editor: Panorama window. It is selected. I click on the hotspot and attempt to move it, but nothing happens. Is this a bug or am I doing something wrong?

no avatar
stillstonevisions
Member
 
Topic author
Posts: 502
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Mar 31, 2013 11:27 pm
Info

Re: Previously created hotspots cannot be moved

by stillstonevisions » Sun Oct 27, 2013 6:22 pm

Never mind. I figured out that to move the hotspot, I must select the Hotspot button instead of the Select button. Given that, I wonder what the Select button is for?

User avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 5282
Likes: 41 posts
Liked in: 145 posts
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France
Info

Re: Previously created hotspots cannot be moved

by benji33 » Mon Nov 04, 2013 3:56 pm

Into this editor version select only select but no other action are permitted.
A new editor will be developed into a 2.X version.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest