Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Sun Apr 20, 2014 1:41 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Oct 27, 2013 6:19 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Mar 31, 2013 11:27 pm
Posts: 195
I am trying to change the position of previously created hotspots which link to other panoramas. I know about the "Select" button on the upper far left of the Hotspot Editor: Panorama window. It is selected. I click on the hotspot and attempt to move it, but nothing happens. Is this a bug or am I doing something wrong?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Oct 27, 2013 6:22 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Mar 31, 2013 11:27 pm
Posts: 195
Never mind. I figured out that to move the hotspot, I must select the Hotspot button instead of the Select button. Given that, I wonder what the Select button is for?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 04, 2013 3:56 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Posts: 1916
Location: France
Into this editor version select only select but no other action are permitted.
A new editor will be developed into a 2.X version.

_________________
Benjamin
http://www.kolor.com


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group