Previously created hotspots cannot be moved  

Share your tips and tricks here or get help with any Panotour 2.0 problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
stillstonevisions
Member
 
Posts: 293
Joined: Sun Mar 31, 2013 11:27 pm

Previously created hotspots cannot be moved

by stillstonevisions » Sun Oct 27, 2013 6:19 pm

I am trying to change the position of previously created hotspots which link to other panoramas. I know about the "Select" button on the upper far left of the Hotspot Editor: Panorama window. It is selected. I click on the hotspot and attempt to move it, but nothing happens. Is this a bug or am I doing something wrong?

no avatar
stillstonevisions
Member
 
Posts: 293
Joined: Sun Mar 31, 2013 11:27 pm

Re: Previously created hotspots cannot be moved

by stillstonevisions » Sun Oct 27, 2013 6:22 pm

Never mind. I figured out that to move the hotspot, I must select the Hotspot button instead of the Select button. Given that, I wonder what the Select button is for?

User avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 3051
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France

Re: Previously created hotspots cannot be moved

by benji33 » Mon Nov 04, 2013 3:56 pm

Into this editor version select only select but no other action are permitted.
A new editor will be developed into a 2.X version.


Return to Using Panotour / Panotour Pro

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron