Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Thu Jul 31, 2014 6:49 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Wrong Metadata - Help
PostPosted: Sun Sep 16, 2012 6:03 pm 
Offline
Member

Joined: Thu May 06, 2010 1:01 pm
Posts: 237
Location: Near Paris - France
After having fiddled with Photoshop to optimize the images that I will use to create a panorama, I have noticed that they now have a wrong shutter speed: the normal exposure image has taken (during the fiddling) the overexposed image speed.

These images are fisheye. I have tried, after having loaded them in APG, to edit them and change the speed. Unfortunately APG (2.6.3 or 3 Beta) does not record the value and puts nothing instead.

It is surprising : My recollection of this is that In the past (never tried it with fisheye but standard lenses) it used to work.

Anybody to help me ? As I will include several brackets in APG, I really need to put the right value !

Thanks.

_________________
Nikon D5100 (formerly Nikon D60) - Sigma 10-20 - 24 shots Panoramas in 3 raws
Windows 32 bits - APG
website htt://jmh.trp.free.fr


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group