Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Tue Sep 16, 2014 10:33 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Aug 25, 2012 8:46 am 
Offline
Member

Joined: Mon Jun 25, 2007 6:14 pm
Posts: 150
Location: Annecy
Est-ce normal que je ne puisse pas utiliser le GPU sur mon Macbook Pro, même en décochant "carte graphique ancienne"?
Ma carte est Nvidia GeForce 9400M


Last edited by hub on Sat Aug 25, 2012 8:47 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 27, 2012 8:27 am 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5901
Location: Francin, France
Ca devrait marcher, mais dépend aussi de ton OS ( leopard, snow leopard, lion, montains lion ... ). C'est un peu le pb de mac, les drivers GPU sont tout sauf à  jour ...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 27, 2012 10:15 am 
Offline
Member

Joined: Mon Jun 25, 2007 6:14 pm
Posts: 150
Location: Annecy
Version du système : Mac OS X 10.6.8 (10K549)
Version du noyau : Darwin 10.8.0


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 16, 2012 9:18 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Mon Aug 27, 2012 1:12 pm
Posts: 281
hub wrote:
Version du système : Mac OS X 10.6.8 (10K549)
Version du noyau : Darwin 10.8.0

Hi,

Did you give a try at the latest beta version? Could you please tell me if the GPU display is now working ?

Thanks,
Thomas


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group