Uploading pictures slot test  

All things panoramic.
An open forum for every topic on photography, panoramas, IT or related.
no avatar
beeloba
Member
 
Posts: 1930
Joined: Fri Aug 18, 2006 10:51 pm

Uploading pictures slot test

by beeloba » Tue Oct 17, 2006 4:45 pm

Screen capture of an error message 416 x 188 pix - 20 KB
Upload test with Firefox 1.5 on OSX .4.7
Last edited by beeloba on Tue Oct 17, 2006 4:45 pm, edited 1 time in total.

no avatar
beeloba
Member
 
Posts: 1930
Joined: Fri Aug 18, 2006 10:51 pm

by beeloba » Tue Oct 17, 2006 4:47 pm

Same picture with Camino 1.0.2

no avatar
beeloba
Member
 
Posts: 1930
Joined: Fri Aug 18, 2006 10:51 pm

by beeloba » Tue Oct 17, 2006 4:49 pm

same with Safari 2.0.3

no avatar
beeloba
Member
 
Posts: 1930
Joined: Fri Aug 18, 2006 10:51 pm

by beeloba » Tue Oct 17, 2006 4:52 pm

Now with Opera 9.0.2

I'll delete all that asap, no worry [bo] ;)

no avatar
beeloba
Member
 
Posts: 1930
Joined: Fri Aug 18, 2006 10:51 pm

by beeloba » Tue Oct 17, 2006 4:57 pm

With IE 5.2.3 last version for Mac - Not even compatible with the site interface -
Just nothing ;)
Last edited by beeloba on Tue Oct 17, 2006 4:57 pm, edited 1 time in total.

User avatar
taf
Member
 
Posts: 2680
Joined: Tue Dec 20, 2005 12:13 am
Location: Paaaaaaris !

by taf » Tue Oct 17, 2006 5:44 pm

test Firefox sous XP

Ca roule... Sandstone at The wave, Arizona, USA


Last edited by taf on Tue Oct 17, 2006 5:44 pm, edited 1 time in total.
Look. There's a rhythmic ceremonial ritual coming up !

no avatar
McVitie
Member
 
Posts: 16
Joined: Tue Mar 28, 2006 3:30 pm

by McVitie » Tue Oct 17, 2006 10:21 pm

taf wrote:test Firefox sous XP

Ca roule... Sandstone at The wave, Arizona, USA

Yes, we can upload normal photos or previous panos. Try to upload a new rendered with App1.3rc1 and see how it goes.

Thanks

no avatar
beeloba
Member
 
Posts: 1930
Joined: Fri Aug 18, 2006 10:51 pm

by beeloba » Tue Oct 17, 2006 10:34 pm

hi McVitie

You will make a very helpfull job in sending a non APP renderded picture in jpeg.
But just only, as wondered Alex, a normal shot from screen capture, Psd to jpef files or any apps converted jpeg.

Thanks man ;)

Keep helping. we haven't found the solution yet
Is it Mac, is it file format, is it something else... We all don't know yet
Last edited by beeloba on Tue Oct 17, 2006 10:40 pm, edited 1 time in total.

no avatar
beeloba
Member
 
Posts: 1930
Joined: Fri Aug 18, 2006 10:51 pm

by beeloba » Tue Oct 17, 2006 11:44 pm

Hum there is something to be fixed still.

This is maybe Mac or APP rendering or else.
Thanks McVitie for Uploading Images.
This is now in the dev's hand, isn't it !!!

thanks for working on that...

no avatar
McVitie
Member
 
Posts: 16
Joined: Tue Mar 28, 2006 3:30 pm

by McVitie » Tue Oct 17, 2006 11:48 pm

beeloba wrote:Hum there is something to be fixed still.

This is maybe Mac or APP rendering or else.
Thanks McVitie for Uploading Images.
This is now in the dev's hand, isn't it !!!

thanks for working on that...

Well i dunno if that helps but trying to render the panos in question in BMP format (just in case), APP crashes during rendering. But it seems to render them in JPG (!).

Costas

User avatar
AlexandreJ
Kolor Team
 
Posts: 5911
Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Location: Francin, France

by AlexandreJ » Thu Oct 19, 2006 1:41 pm

To beeloba. What kind of picture were you trying to upload ? Did you try different kind of file format ?

no avatar
McVitie
Member
 
Posts: 16
Joined: Tue Mar 28, 2006 3:30 pm

by McVitie » Thu Oct 19, 2006 1:48 pm

AlexandreJ wrote:To beeloba. What kind of picture were you trying to upload ? Did you try different kind of file format ?

I think the best thing to do is email you the photo that can't be uploaded, so you can try to upload it ?

User avatar
AlexandreJ
Kolor Team
 
Posts: 5911
Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Location: Francin, France

by AlexandreJ » Thu Oct 19, 2006 1:59 pm

Right ! Good idea, just do it. We'll try from here then.

User avatar
AlexandreJ
Kolor Team
 
Posts: 5911
Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Location: Francin, France

by AlexandreJ » Thu Oct 19, 2006 2:08 pm

Trying myself ...

User avatar
AlexandreJ
Kolor Team
 
Posts: 5911
Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Location: Francin, France

by AlexandreJ » Thu Oct 19, 2006 2:11 pm

Guess what ? Second try !



User avatar
AlexandreJ
Kolor Team
 
Posts: 5911
Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Location: Francin, France

by AlexandreJ » Thu Oct 19, 2006 2:11 pm

Found it !

DO NOT USE SPACE IN FILENAME

We'll correct that in the forum code.

no avatar
beeloba
Member
 
Posts: 1930
Joined: Fri Aug 18, 2006 10:51 pm

by beeloba » Thu Oct 19, 2006 2:27 pm

My jpeg are from photoshop conversion or by the internal OSX jpeg - but they all had space in the tiltle.
Now it seems to work fine


Last edited by beeloba on Thu Oct 19, 2006 2:29 pm, edited 1 time in total.

no avatar
beeloba
Member
 
Posts: 1930
Joined: Fri Aug 18, 2006 10:51 pm

by beeloba » Thu Oct 19, 2006 2:36 pm

BTW, is it possible to add a sticky notice for the picture uploading and it's space issue in title names.

User avatar
taf
Member
 
Posts: 2680
Joined: Tue Dec 20, 2005 12:13 am
Location: Paaaaaaris !

by taf » Thu Oct 19, 2006 7:11 pm

AlexandreJ wrote:Guess what ? Second try !

ben alors, Alexandre, tu n'as pas la licence d'APP ? Ton pano possède les marques de la version d'essai :lol:
Look. There's a rhythmic ceremonial ritual coming up !


Return to Open discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest