RSS Feed  

All things panoramic.
An open forum for every topic on photography, panoramas, IT or related.
User avatar
mrking
Member
 
Topic author
Posts: 32
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Mar 26, 2008 4:23 pm
Location: Vancouver, Canada
Info

RSS Feed

by mrking » Thu Mar 27, 2008 5:00 pm

Is there a willingness to add RSS feeds to these forums?

:)

User avatar
AlexandreJ
Kolor Team
 
Posts: 5987
Likes: 7 posts
Liked in: 10 posts
Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Location: Francin, France
Info

by AlexandreJ » Thu Mar 27, 2008 5:13 pm

It's already available :) Click on the orange RSS icon in the browser to get the two available rss feeds : Actives topics / newest topics

User avatar
mrking
Member
 
Topic author
Posts: 32
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Mar 26, 2008 4:23 pm
Location: Vancouver, Canada
Info

by mrking » Thu Mar 27, 2008 5:20 pm

Non of those work for me...

http://www.autopano.net/extern.php?type=rss&action=active

or

http://www.autopano.net/extern.php?type=rss&action=new

My app (Thunderbird) is telling me it is not a valid RSS feed.
Last edited by mrking on Thu Mar 27, 2008 5:28 pm, edited 1 time in total.

User avatar
mrking
Member
 
Topic author
Posts: 32
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Mar 26, 2008 4:23 pm
Location: Vancouver, Canada
Info

by mrking » Fri Mar 28, 2008 8:25 pm

I tried the forum RSS feeds in all the readers I know and all tell me the format is not accepted.

Not a high priority item, but possibly something to look into.

Mike

User avatar
mrking
Member
 
Topic author
Posts: 32
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Mar 26, 2008 4:23 pm
Location: Vancouver, Canada
Info

by mrking » Tue Apr 15, 2008 6:02 am

Can anyone get the RSS feeds to work at all?

no avatar
digipano
Member
 
Posts: 582
Likes: 1 post
Liked in: 0 post
Joined: Sat Feb 16, 2008 9:07 am
Info

by digipano » Tue Apr 15, 2008 6:31 am

Not me either, I hope it worked.

no avatar
digipano
Member
 
Posts: 582
Likes: 1 post
Liked in: 0 post
Joined: Sat Feb 16, 2008 9:07 am
Info

by digipano » Tue May 13, 2008 10:01 am

This RSS feed for new topic works.
http://forum.autopano.net/extern.php?type=rss&action=new

However I only see the topic title not the content of the post I have to click & open it in the browser & then read it.
Last edited by digipano on Tue May 13, 2008 10:01 am, edited 1 time in total.

User avatar
mrking
Member
 
Topic author
Posts: 32
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Mar 26, 2008 4:23 pm
Location: Vancouver, Canada
Info

by mrking » Tue May 13, 2008 2:19 pm

I see the problem. The address this site gives me is different than the link you posted.

This site provides this address: http://www.autopano.net/extern.php?type=rss&action=new

And you address is: http://www.autopano.net/forum/extern.php?type=rss&action=new

Note the loss of /forum/ in the first one.

Will have to try this for Subscribe to active topics as well.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron