Forum tests...  

All things panoramic.
An open forum for every topic on photography, panoramas, IT or related.
no avatar
mediavets
Moderator
 
Topic author
Posts: 16415
Likes: 2 posts
Liked in: 130 posts
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Info

Re: Forum tests...

by mediavets » Tue Feb 17, 2015 1:00 am

Testing file upload

no avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 7883
Likes: 6 posts
Liked in: 228 posts
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia
Info

Re: Forum tests...

by Destiny » Tue Feb 17, 2015 1:03 am


no avatar
mediavets
Moderator
 
Topic author
Posts: 16415
Likes: 2 posts
Liked in: 130 posts
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Info

Re: Forum tests...

by mediavets » Tue Feb 17, 2015 1:06 am

Destiny wrote:http://www.kolor.com/forum/viewtopic.php?f=91&t=25356#p157033

Destiny

Yes, I was aware of that.

But later I had a PM from Loic to say it was fixed - but it doesn't seem to be.

Can you upload files with posts?

Can you post without an error message being displayed although post is completed?

2 people like this post.

no avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 7883
Likes: 6 posts
Liked in: 228 posts
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia
Info

Re: Forum tests...

by Destiny » Tue Feb 17, 2015 4:29 am

Not sure.. At school lunch time.. Will check later... Using Samsung now...

Destiny

no avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 7883
Likes: 6 posts
Liked in: 228 posts
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia
Info

Re: Forum tests...

by Destiny » Tue Feb 17, 2015 6:41 am

Seems I can...
Attachments
MyLogo.tif
MyLogo.tif (767.42 KiB) Viewed 3449 times

no avatar
mediavets
Moderator
 
Topic author
Posts: 16415
Likes: 2 posts
Liked in: 130 posts
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Info

Re: Forum tests...

by mediavets » Tue Feb 17, 2015 7:51 am

Destiny wrote:Seems I can...

What platform, OS and browser did you use?

I cannot upload files using Firefox on Windows 7 Pro 64-bit OS; nor using Firefox on android lollipop with nexus 7 tablet.

Hmmmm....

If I use Quick reply option then I can post a simple message with no files without any problem or error messages.

If I use the normal reply mode I get PHP error messages when posting a message whether or not it has attached file, although the message will still be posted on the forum, but no file is ever uploaded.

no avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 7883
Likes: 6 posts
Liked in: 228 posts
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia
Info

Re: Forum tests...

by Destiny » Tue Feb 17, 2015 7:59 am

I just use Mavericks. Haven't had an issue since Annis increased the attachment space a month or so ago..

Destiny...

no avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 7883
Likes: 6 posts
Liked in: 228 posts
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia
Info

Re: Forum tests...

by Destiny » Tue Feb 17, 2015 8:09 am

When you click on "Upload Attachment" > "Choose file" then do you press, > "Add File"..

Destiny..

no avatar
mediavets
Moderator
 
Topic author
Posts: 16415
Likes: 2 posts
Liked in: 130 posts
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Info

Re: Forum tests...

by mediavets » Tue Feb 17, 2015 8:14 am

Destiny wrote:When you click on "Upload Attachment" > "Choose file" then do you press, > "Add File"..

Destiny..

I get same PHP Debug error messages and failure to upload file regardless of whether I choose Add File or go straight to Submit.

Never used to have a problem.

Just tested with Chrome on Nexus 7 tablet and have same problem as with Firefox.

no avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 7883
Likes: 6 posts
Liked in: 228 posts
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia
Info

Re: Forum tests...

by Destiny » Tue Feb 17, 2015 8:26 am

Have you tried different image and formats.. It seems to work for me fine.. Clear your browser cache...

Destiny..
Attachments
MyLogo.tif
MyLogo.tif (767.42 KiB) Viewed 3431 times

no avatar
mediavets
Moderator
 
Topic author
Posts: 16415
Likes: 2 posts
Liked in: 130 posts
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Info

Re: Forum tests...

by mediavets » Tue Feb 17, 2015 8:56 am

Cleared FF cache. Now have no Browse button to select file for upload.

User avatar
LoicL
Kolor Team
 
Posts: 14
Likes: 7 posts
Liked in: 0 post
Joined: Sun Sep 13, 2009 9:38 am
Location: Francin
Info

Re: Forum tests...

by LoicL » Tue Feb 17, 2015 9:07 am

autopano2-150x150.png
autopano2-150x150.png (44.75 KiB) Viewed 3421 times
Attachments
autopano2.png
autopano1-480x320.png

no avatar
mediavets
Moderator
 
Topic author
Posts: 16415
Likes: 2 posts
Liked in: 130 posts
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Info

Re: Forum tests...

by mediavets » Tue Feb 17, 2015 11:40 am

Testing post a reply, no file upload.

no avatar
mediavets
Moderator
 
Topic author
Posts: 16415
Likes: 2 posts
Liked in: 130 posts
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Info

Re: Forum tests...

by mediavets » Tue Feb 17, 2015 11:41 am

Post a reply with file upload(s).
Attachments
2-ptp2x-panofov.jpg
1-ptp321-replacepano-error.jpg
1-apg-layout-single.jpg

no avatar
mediavets
Moderator
 
Topic author
Posts: 16415
Likes: 2 posts
Liked in: 130 posts
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Info

Re: Forum tests...

by mediavets » Tue Feb 17, 2015 11:42 am

Seems to be working again now.

Annis likes this post.

no avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 7883
Likes: 6 posts
Liked in: 228 posts
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia
Info

Re: Forum tests...

by Destiny » Tue Feb 17, 2015 12:14 pm

You must have paid your bills.... :lol:

mediavets wrote:Seems to be working again now.

User avatar
Annis
Kolor Team
 
Posts: 6062
Likes: 801 posts
Liked in: 444 posts
Joined: Mon Aug 12, 2013 12:47 pm
Location: France
Info

Re: Forum tests...

by Annis » Tue Feb 17, 2015 2:14 pm

Well, since you're testing things on this topic...

[koloreyes]846775716f45c58221bb265eeb74e4df[/koloreyes]

That works /o/

3 people like this post.

no avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 7883
Likes: 6 posts
Liked in: 228 posts
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia
Info

Re: Forum tests...

by Destiny » Tue Feb 17, 2015 8:31 pm

Annis... Have you paid your bill.. Your 360 video doesn't work.. =(

Destiny..

User avatar
klausesser
Member
 
Posts: 8836
Likes: 5 posts
Liked in: 64 posts
Joined: Mon May 22, 2006 12:18 am
Location: Duesseldorf, Germany
Info

Re: Forum tests...

by klausesser » Tue Feb 17, 2015 8:59 pm

Destiny wrote:Annis... Have you paid your bill.. Your 360 video doesn't work.. =(

Destiny..



It does! Starts extremely quick i must say.
Even as 1080p.

Safari.

MacPro Lion
MacPro Mavericks
MacPro Yosemite.

Klaus
Last edited by klausesser on Tue Feb 17, 2015 9:02 pm, edited 2 times in total.

User avatar
Annis
Kolor Team
 
Posts: 6062
Likes: 801 posts
Liked in: 444 posts
Joined: Mon Aug 12, 2013 12:47 pm
Location: France
Info

Re: Forum tests...

by Annis » Tue Feb 17, 2015 9:00 pm

Really? I always pay all my bills!

What browser? Safari right?
Which theme are you using on the forum?
Have you tried emptying your cache?

It's a simple (hidden) iframe, there's no reason you shouldn't be able to view it.


Annis
Attachments
Kolor Forums  Autopano & Panotour help, Panogear, Merlin  Orion • View topic - Forum tests... - Google Chrome.jpg

no avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 7883
Likes: 6 posts
Liked in: 228 posts
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia
Info

Re: Forum tests...

by Destiny » Tue Feb 17, 2015 9:33 pm

Perhaps they have not received your cheque yet.. haha

Safari..
Dark
Cleared Cache...

Nothing opens, nothing plays.. but parts of the player are active with mouse over...

Destiny..

Annis wrote:Really? I always pay all my bills!

What browser? Safari right?
Which theme are you using on the forum?
Have you tried emptying your cache?

It's a simple (hidden) iframe, there's no reason you shouldn't be able to view it.


Annis

User avatar
Annis
Kolor Team
 
Posts: 6062
Likes: 801 posts
Liked in: 444 posts
Joined: Mon Aug 12, 2013 12:47 pm
Location: France
Info

Re: Forum tests...

by Annis » Tue Feb 17, 2015 9:54 pm

Bizarre.

Are you able to view videos on eyes.kolor.com? http://eyes.kolor.com/video/846775716f4 ... 5eeb74e4df
Can you try on another browser? What about in a private browsing window (or incognito or whatever it's called on safari..)



Annis

no avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 7883
Likes: 6 posts
Liked in: 228 posts
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia
Info

Re: Forum tests...

by Destiny » Tue Feb 17, 2015 10:34 pm

Yes, that plays.. If you can call it that.. its horrible.. Perhaps set for 10dpi. :lol: Unless something is wrong my end.. :rolleyes: =(

Destiny..
Attachments
Keye-1.jpg

User avatar
klausesser
Member
 
Posts: 8836
Likes: 5 posts
Liked in: 64 posts
Joined: Mon May 22, 2006 12:18 am
Location: Duesseldorf, Germany
Info

Re: Forum tests...

by klausesser » Tue Feb 17, 2015 10:59 pm

Destiny wrote:Yes, that plays.. If you can call it that.. its horrible.. Perhaps set for 10dpi. :lol: Unless something is wrong my end.. :rolleyes: =(

Destiny..



Set it to 1080p. Much better!

Klaus

no avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 7883
Likes: 6 posts
Liked in: 228 posts
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia
Info

Re: Forum tests...

by Destiny » Tue Feb 17, 2015 11:05 pm

:rolleyes: Silly me.. Did not see that I could change it.. Still a bit yuck and very laggy.. I guess such a new media things can only get better... I intend to when the hard ware is much cheaper and the quality is much better... I don't really want to be a hedgehog..

Destiny..

Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron