"Nice" render priority for batch render  

Got some great idea or a feature request? Post it here and discuss it.
no avatar
OpusMcN
Member
 
Topic author
Posts: 26
Likes: 0 post
Liked in: 4 posts
Joined: Wed Nov 04, 2015 1:43 am
Info

"Nice" render priority for batch render

by OpusMcN » Tue Jun 14, 2016 12:29 am

Hi,

Adding a CPU priority option to the batch renderer would be a very useful option. When rendering it pegs all 8 cores at 100%, which makes doing anything else on the machine sluggish. This can be done through the task manager, but it would be nice to automate that through AVP.

Cheers,

Craig

User avatar
Amidee
Member
 
Posts: 154
Likes: 2 posts
Liked in: 30 posts
Joined: Tue Dec 23, 2014 1:01 pm
Location: Italy
Info

Re: "Nice" render priority for batch render

by Amidee » Mon Jun 20, 2016 11:43 am

+1! Sometimes it's hard even to stop/pause the render because of 100% CPU usage.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron