Page 1 of 1

Drop Frames or Jumping frame since 2.3

PostPosted: Mon Apr 25, 2016 8:06 pm
by jesusrg
Hello, before 2.3 i have no issue with smooth frame rate, i think i did a post about this in the forum with cineform rendering, now with 2.3.2 i have the same issue with some projects, not all, but the problem now is with cineform and also with mp4 and uncompressed, before 2.3 i can render uncompressed and mp4 without problems of droping frames or jerking video. I tried GPU sync and async, CPU only, etc, with no luck. I have to go back to 2.2x and render uncompressed at 100GB per sequence and then compress in pospro?? please take a look at this issue. Thanks.
Best regards.
Jesus.

Re: Drop Frames or Jumping frame since 2.3

PostPosted: Mon Apr 25, 2016 8:11 pm
by jesusrg
Here is my post at beta stage of 2.3 viewtopic.php?f=147&t=29351
And this is what im talking about viewtopic.php?f=48&t=30657
Are you going to solve this or i have to stay stuck to 2.2 or go with videostich?, i already have 2 licences of autpano video pro + giga, thats about 1.400€ and i need to get quick projects, please stop updating new versions if you dont solve older version issues, i need cineform with smooth framerate, not the jerking thing im getting with 2.3x.

Re: Drop Frames or Jumping frame since 2.3

PostPosted: Sun May 01, 2016 1:45 am
by OpusMcN
This is a duplicate of viewtopic.php?f=48&t=30657

It's been reported for a while and nothing has been fixed yet. Changing the GPU to synchronous can improve it slightly but not fix it. CPU only rendering does fix it, but too slow to be of much use. I'm still going back to 2.2 for final renders, the 2.3 renders aren't useable.

Re: Drop Frames or Jumping frame since 2.3

PostPosted: Fri May 13, 2016 8:19 am
by ClaireM
Hi,

We are aware of this issue (#5771). We are working on it.

Sorry for the incovenience,

Best,

Claire