AVP 2.2.1 crashes when opening a 2.0.2 project  

This forum is dedicated to Autopano Video bug reports and features discussion.
Please read the posting rules before starting a topic!
no avatar
jboss
Member
 
Topic author
Posts: 21
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed May 27, 2015 2:26 pm
Info

AVP 2.2.1 crashes when opening a 2.0.2 project

by jboss » Mon Oct 05, 2015 4:04 pm

Hi,

I updated AVP 2.0 on my laptop to the latest version (2.2.1) and tried to open one of my projects, but it crashes every time. When I open the same project in AVP 2.2.0 (didn't update to 2.2.1 yet) on my desktop it opens fine.

Laptop details:
Acer Aspire V3
Windows 8.1
nVidia GeForce GT 750M

What I see is that the separate MP4 files are loaded, also the project data such as states and selection markers are loaded, but then after a view seconds the application crashes. Probably while generating the preview. The crash occurs for several old projects, not just one single one.

I tried creating a new project in AVP 2.2.1 to see if I can open that, but this new project crashed when stitching the movies together. Loading and synchronisation went fine.

User avatar
ClaireM
Moderator
 
Posts: 479
Likes: 6 posts
Liked in: 36 posts
Joined: Fri Nov 14, 2014 9:17 am
Info

Re: AVP 2.2.1 crashes when opening a 2.0.2 project

by ClaireM » Tue Oct 06, 2015 8:05 am

Hi,

Did you send us the crash reports associated to your crashes? (If so, under what email address, you can PM that info if you want).

Best,

Claire


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron