GoPro HERO 4 not detected in import wizard  

This forum is dedicated to Autopano Video bug reports and features discussion.
Please read the posting rules before starting a topic!
no avatar
kregus
New member
 
Topic author
Posts: 2
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Feb 08, 2015 10:13 am
Info

GoPro HERO 4 not detected in import wizard

by kregus » Sun Feb 08, 2015 10:18 am

Hi and thanks for the great products!

We just swtiched from using GoPro HERO 3's to using the new HERO 4 Black edition. However, while our computer recognizes the HERO 4 in Windows explorer, the "Import all GoPros" feature of Autopano Video Pro is unable to detect and import video files from our cameras.

Is this a known issue or are we doing something wrong?

Thanks in advance and have a great day!

Nick

User avatar
martin.arnoux
Kolor Team
 
Posts: 544
Likes: 1 post
Liked in: 27 posts
Joined: Wed Feb 26, 2014 2:57 pm
Info

Re: GoPro HERO 4 not detected in import wizard

by martin.arnoux » Mon Feb 09, 2015 11:06 am

Hi Nick,

Thank you for your great feedback. We are working on the update of the import wizard, I'll let you know when it's done.

Cheers,

Martin

SAMTRF likes this post.

no avatar
ChosenWell
New member
 
Posts: 1
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sat May 30, 2015 7:10 am
Info

Re: GoPro HERO 4 not detected in import wizard

by ChosenWell » Sat May 30, 2015 7:14 am

Any results with this?
I am having the same issue, the windows explorer can see all of my GoPros but they are not detected by AutoPano Video Pro.

GoPro Hero 4 Black (x7)
Anker 7 port USB 3.0 hub

User avatar
martin.arnoux
Kolor Team
 
Posts: 544
Likes: 1 post
Liked in: 27 posts
Joined: Wed Feb 26, 2014 2:57 pm
Info

Re: GoPro HERO 4 not detected in import wizard

by martin.arnoux » Wed Jun 17, 2015 9:25 am

Nothing new on this for now.

Sorry about that.

Martin

no avatar
Michael H
Member
 
Posts: 149
Likes: 2 posts
Liked in: 5 posts
Joined: Wed Jul 01, 2015 12:21 pm
Info

Re: GoPro HERO 4 not detected in import wizard

by Michael H » Fri Jul 03, 2015 7:39 pm

Hi guys
I had a simmilar probemlem with my windows and solved it like this.
I unplugged all the usb cables, then turned on the gopros and first then plugged the cables back in, and it worked well... Before it just detected the gopros but not the memory cards inside... try this one


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest