Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Mon Oct 20, 2014 7:19 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: error rendering
PostPosted: Thu Feb 13, 2014 9:50 pm 
Offline
New member

Joined: Tue Jul 30, 2013 1:01 pm
Posts: 7
hello!

I have an error at the begining of the render in ap video1.1

***Assertion failed at core/pushencoder.cpp(429)
invalid state

what is it? how could i solve it? I 've tried to reinstall and... the same!!!

thank's for your help!!!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: error rendering
PostPosted: Tue May 27, 2014 4:10 pm 
Offline
New member

Joined: Tue May 27, 2014 4:07 pm
Posts: 3
Hi there,

I have been having the same issue and I was wondering if there has been a solution for it. I am using a 360hero rig and 6 GoPro cameras and the error occurs for me only when I'm filming in 960p 100fps and not at 1440p 48fps.

Thanks,


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: error rendering
PostPosted: Tue May 27, 2014 6:48 pm 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5901
Location: Francin, France
This is probably due to the fact that no profile exists of 100p for over fullHD size. Did you try fullHD size ?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group