Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Sat Oct 25, 2014 10:30 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Feb 10, 2014 1:08 pm 
Offline
New member

Joined: Mon Feb 10, 2014 12:57 pm
Posts: 4
I have 6 cam ,when I'm use Autopano Video input cam's file .
NO.5 cam always can't input then it display I have not the same frame
but I have already check all set are the same!

Have anyone can fix this??


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Feb 10, 2014 3:25 pm 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5901
Location: Francin, France
Sorry. I didn't really get your demand.
Perhaps cam 5 has a damaged MP4 ? It can happen often with gopro on standard SD ( not high end ones )


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 11, 2014 6:48 am 
Offline
New member

Joined: Mon Feb 10, 2014 12:57 pm
Posts: 4
I have 6 cam NO5,6 is use SanDisk Ultra microSDHC UHS-I 32G
and NO.1~4 is ADATA Micro SDHC Premier UHS-1 U1 32GB
Is this problem???need the same SD ?
Thank you ~


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 11, 2014 9:42 am 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5901
Location: Francin, France
No, we don't need to have the same SD or whatever. What I meant is that the bug you seems to have look like a corrupted file. It can happen more often with videos than with images.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 11, 2014 12:13 pm 
Offline
New member

Joined: Mon Feb 10, 2014 12:57 pm
Posts: 4
Thanks for your answer ^^ . 960P only have 48fps and 100fps . I used 60fps ,so it didn't work.
Now I use 1440P and 960P sometimes crowded together or have some black part.
what's happend?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 19, 2014 12:05 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Mon Jan 27, 2014 5:48 am
Posts: 51
Location: Boston, MA
Sometimes an MP4's can corrupt in camera and the header isn't written correctly in the video. This has nothing to do with the memory card. Try watching the MP4 in VLC and if the video is completely black throughout, then you will need to fix the corrupted video file by re-indexing it.

Some information about why MP4s randomly corrupt.
http://aeroquartet.com/movierepair/gopro%20hero

Here is a piece of software which can re-index corrupted video files, but I'm not wild about their licensing options. But its the easiest option.
http://grauonline.de/cms2/?page_id=5

Here is a free option if you are experienced in using the command line.
http://goprohacks.blogspot.com/p/how-to ... ed-or.html
https://www.youtube.com/watch?v=pJ4ToXDQWNs

_________________
Jason Fletcher
Science Visualizer
Charles Hayden Planetarium
http://www.thefulldomeblog.com


Last edited by jasonfletcher on Thu Jul 10, 2014 6:35 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 10, 2014 6:31 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Mon Jan 27, 2014 5:48 am
Posts: 51
Location: Boston, MA
If you accidentally remove the memory card while the camera is still recording, then this software is the best option to fix the corrupted video file.
(Thanks to Eric Fassbender for suggesting this tool and Ryan Whitehead for confirming it works.)

http://www.lc-tech.com/pc/sandisk-rescu ... ro-deluxe/

_________________
Jason Fletcher
Science Visualizer
Charles Hayden Planetarium
http://www.thefulldomeblog.com


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group