AVP 1.5 bug - masking causes artifacts on seams  

This forum is dedicated to Autopano Video bug reports and features discussion.
Please read the posting rules before starting a topic!
no avatar
gddxb
Member
 
Posts: 219
Joined: Tue Apr 27, 2010 4:07 am

AVP 1.5 bug - masking causes artifacts on seams

by gddxb » Mon Feb 10, 2014 1:05 pm

Hi -

Placing green masking points near to a stitch seam would appear to cause artifacts along the entire seam (small black dots).

Kind regards,

Gerald.

User avatar
AlexandreJ
Kolor Team
 
Posts: 5917
Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Location: Francin, France

Re: AVP 1.5 bug - masking causes artifacts on seams

by AlexandreJ » Mon Feb 10, 2014 3:26 pm

Hi Gerald,
can you share a visual example of that ? ( just the frames )

no avatar
gddxb
Member
 
Posts: 219
Joined: Tue Apr 27, 2010 4:07 am

Re: AVP 1.5 bug - masking causes artifacts on seams

by gddxb » Mon Feb 10, 2014 5:02 pm

AlexandreJ wrote:Hi Gerald,
can you share a visual example of that ? ( just the frames )


Sorry - you just want to see a screenshot of what it looks like?

User avatar
AlexandreJ
Kolor Team
 
Posts: 5917
Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Location: Francin, France

Re: AVP 1.5 bug - masking causes artifacts on seams

by AlexandreJ » Mon Feb 10, 2014 5:57 pm

yes. Send me privately.

no avatar
gddxb
Member
 
Posts: 219
Joined: Tue Apr 27, 2010 4:07 am

Re: AVP 1.5 bug - masking causes artifacts on seams

by gddxb » Tue Feb 11, 2014 7:57 am

Done.


Return to Autopano Video Bug and Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest