Page 1 of 1

AVP 1.5 bug - can't change stitch frames

PostPosted: Sun Feb 09, 2014 6:42 am
by gddxb
Hi -

Not sure exactly what is going on here, but if I select a point in the timeframe to stitch, go to edit, then realise I want to stitch at a different point, go back to AVP, change the point in the timeframe, and go to edit again, the original set of frames is still there. Even if I shut down AVP and restart from scratch, same problem.

It seems that I need to delete the image files from disk and start all over again.

Make sense?

Kind regards,

Gerald.

Re: AVP 1.5 bug - can't change stitch frames

PostPosted: Mon Feb 10, 2014 3:23 pm
by AlexandreJ
This should be automatic now.
Are you sure you have APG 3.5 and AVP 1.5 working together ?
Don't try AVP 1.5 and APG 3.0 ... it will crash for sure.

Re: AVP 1.5 bug - can't change stitch frames

PostPosted: Mon Feb 10, 2014 3:27 pm
by gddxb
AlexandreJ wrote:This should be automatic now.
Are you sure you have APG 3.5 and AVP 1.5 working together ?
Don't try AVP 1.5 and APG 3.0 ... it will crash for sure.


Yup - definitely 1.5 and 3.5. I'll have another go tomorrow and see if I can work out what's happening and describe it better.

Re: AVP 1.5 bug - can't change stitch frames

PostPosted: Tue Feb 11, 2014 7:59 am
by gddxb
Well this is embarrassing. Tried to recreate it this morning, and I couldn't.

I have a feeling I was forgetting to hit the "edit" button in AVP!

D'oh...