Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Sat Oct 25, 2014 7:22 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jul 15, 2013 4:31 am 
Offline
Member

Joined: Mon Dec 20, 2010 4:53 am
Posts: 22
I have a trouble after useing the AVP1.0bata4.
After stitching by APG3.0.4, the image will be fed back to the AVP.
The image will be reflected in the reference panoramas at the bottom.
However, only stitching results in the preview screen are reflected.
The color is the same color as the unedited.

However, output the correct color(after edit) when output of the frame.
When output the mp4,the color was before the editing same as preview window.

The same things is happening in the two computers windows7à€€and 8 .
Please let me know solution.
thank you.




Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 15, 2013 7:49 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Mon Aug 27, 2012 1:12 pm
Posts: 281
Hello,

This problem has been identified, and is planned for the coming update.
Thanks for pointing this out.

Regards,
Thomas


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 15, 2013 10:00 am 
Offline
Member

Joined: Mon Dec 20, 2010 4:53 am
Posts: 22
I hope the update ASAP. thank you.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group