Problem between autopano giga & autopano video  

This forum is dedicated to Autopano Video bug reports and features discussion.
Please read the posting rules before starting a topic!
no avatar
gael501
New member
 
Topic author
Posts: 1
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Jan 15, 2018 2:13 am
Info

Problem between autopano giga & autopano video

by gael501 » Mon Jan 15, 2018 2:32 am

Hi,
I'm new on this software but I don't understand something...
I stitch videos in autopano video 2.5 and after I edit them on autopano giga 4.4.1.
After modifying what I want to have a good image for me, I record the project in autopano giga fot update autopano video project.
The different images takes the good place but the blending is not like autopano giga.
I'm sorry because I don't have the good wors, look at the pic and I think you'll understand my problem.
autopano giga.PNG

autopano video.PNG

I hope you'll help me
thank you in advance

Gael

User avatar
olivierbo
Kolor Team
 
Posts: 2227
Likes: 1 post
Liked in: 132 posts
Joined: Thu Nov 06, 2014 11:44 am
Info

Re: Problem between autopano giga & autopano video

by olivierbo » Mon Jan 22, 2018 3:31 pm

Hello Gael,

Why do you need to edit the video stitch into Autopano Giga? You do not have a good stitching or you have some errors?
Did you apply the same blending in Autopano Video?
Our documentation if it can also help: http://www.kolor.com/wiki-en/action/view/Documentation

Bien cordialement,
Olivier


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron