missing one camera after merging  

Share your tips and tricks here or get help with any Autopano Video!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
Matheus
Member
 
Topic author
Posts: 40
Likes: 0 post
Liked in: 4 posts
Joined: Tue Nov 22, 2016 5:53 pm
Info

missing one camera after merging

by Matheus » Fri Apr 14, 2017 7:31 am

Hi
This is the second time I have this issue
I am using Kodak SP 3604K
I have the two footage but after the merging process one seems missing.
Any idea ?
Thanks
Attachments
stit_sous.JPG

no avatar
Matheus
Member
 
Topic author
Posts: 40
Likes: 0 post
Liked in: 4 posts
Joined: Tue Nov 22, 2016 5:53 pm
Info

Re: missing one camera after merging

by Matheus » Tue Apr 18, 2017 10:44 am

any help ?
Thaniks

no avatar
adentonz
New member
 
Posts: 1
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Thu May 18, 2017 2:09 am
Info

Re: missing one camera after merging

by adentonz » Thu May 18, 2017 3:26 am

Hi I am having the same problem with 2 kodak 360 pix pro images. Followed the tutorials. and have tried everything to make this work. Images stitch nicely in Kodak's basic software. But I get these big black holes and only 2/3s of the image in autopano pro, so it would seem one camera is missing even though I can see both on the timeline. I must be doing something basic wrong but i can't work out what...

Any help would be appreciated,
AD
Attachments
Screenshot 2017-05-18 13.04.12.png
shot from stitch on auto pano pro


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron